in

De 12 beste games van dit moment op de PS4

Doorbreek de verveling met deze PS4 games

De PlayStation is de absolute koning van de consoles. De PlayStation 4 is een geweldige game machine (vooral de Pro uitvoering) en ideaal om de verveling van het thuiszitten te doorbreken. Spellen te over voor de PS4, maar we hebben een paar toppers voor je op rij gezet. Dit zijn de 12 beste games om nu te spelen!

Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake, het is een geweldig spel en veel beter dan we ooit hadden verwacht. Het nieuwe vecht mechanisme zorgt voor een goede balans tussen oud en nieuw, het spel ziet er prachtig uit en kan zeker niet ontbreken in je collectie.

Sekiro: Shadows Die Twice

Een meesterwerk van de makers van Dark Souls. Het spel is geweldig al zal je er wel even de schouders onder moeten zetten, het spel is niet het meest gemakkelijk om te leren spelen. Met uren quarantaine tijd vrij om te oefenen moet het echter geen probleem zijn om een meester te worden in het spel.

God of War

God of War is een bijzonder goed spel. Het nieuwe gevechtssysteem is misschien even wennen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, speelt het spel fantastisch.

Spider-Man

Na Batman: Arkham Asylum is Spider-Man waarschijnlijk het beste superhelden spel wat er is. Heb je het nog niet gespeeld dan moet je er zeker eens aan beginnen. Het spel is mooi en zeer vermakelijk.

Lees ook:
Welke gameconsole past bij mij?

Red Dead Redemption 2

Het wilde westen, paarden die poepen, ik bedoel maar te zeggen dit spel heeft oog voor detail. Deze game van Rockstar is geniaal, het begin is misschien een beetje sloom maar daarna heb je een van de beste spellen op de markt in handen.

Assassins Creed Odyssey

Groot is wat Assassin’s Creed Odyssey is, het spel even op een avondje uitspelen zit er niet in. Dagen speelplezier in een gigantisch groot spel wat wil een gamer nog meer. Time to kill!

Apex Legends

Zat eerst iedereen Fortnight te spelen, nu is iedereen druk bezig de beste te worden in Apex Legends en dat is niet voor niets. Deze Battle Royale game speelt als een trein. Zodra je start is het zo weer ochtend dus pas op, het is een verslavend spel.

Horizon: Zero Dawn

Dit spel is een soort van Greatest hits album. De missie structuur van The Witcher 3, scanning als in Metroid Prime en Tomb Raider survival in de blender en voila! Alsof dat nog niet genoeg is heeft het spel dino’s met lasers…..ja je leest het goed dino’s met lasers!

Bloodborne

FromSoftware maakt games, goede games. Elk spel van deze makers is de moeite waard, het zijn stuk voor stuk toppers. Misschien wel helemaal bovenaan de lijst met toppers staat dan Bloodborne. Wat kunnen we verder over het spel zeggen? Genoeg maar dat gaan we niet doen, het enige wat we je melden is: Als je dit spel niet speelt, dan ben je geen gamer.

Lees ook:
Verder komen in je games? Bekijk gameplay video's!

The Witcher 3

Open world, goede graphics, een ijzersterk verhaal. The Witcher 3 is een spel welke iedere RPG fan gespeeld moet hebben. De serie op Netflix is leuk, maar als de serie een auto was dan was het een Renault en heb je met het spel een Ferrari in handen.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Waar het eerste spel nog een verhaal had, kan je bij The Phantom Pain lang zoeken. Het verhaal is een drama, totaal waardeloos. Waarom dan toch in de lijst zou je zeggen, wel omdat als je dat verhaal lekker laat voor wat het is, je een prachtig spel in handen hebt. Sneaking was nog nooit zo leuk, dus spelen maar!

Control

Een bizar spel, interessant, ambitieus en totaal bizar. Fan van de X-Files of Twin Peaks? Dan is dit spel speciaal voor jou.

Mortal Kombat 11

Trappen, klappen en afmaken die hap, dit spel blijft geweldig. Ooit een ultra-gewelddadige rivaal van Street Fighter, Mortal Kombat is uitgegroeid tot een spectaculair vechtspel en Mortal Kombat 11 is de beste van alle games uit de serie.

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beautybox

Verwen jezelf met een beautybox

homostel aangevallen

Homostel Fabio en Daniel opnieuw aangevallen