oude man mishandeld zeeland
Saved Read later
Deel dit bericht

71-jarige man mishandeld bij verkeersruzie Zeeland

Een 71-jarige man uit Oost-Souburg is zaterdagmiddag mishandeld tijdens een verkeersruzie in Zeeland. De politie heeft een 28-jarige man uit Vlissingen aangehouden.

71-jarige man mishandeld na verkeersruzie

Het conflict ontstond op de Van Cittersweg na een inhaalmanoeuvre. Er werd een inhaalmanoeuvre uitgevoerd waarbij de auto van de Vlissinger de bosjes schampte. Hierop zijn beide bestuurders uitgestapt en er ontstond een schermutseling. De 71-jarige man heeft meerdere vuistslagen tegen zijn hoofd gekregen en werd bespuugd. Een voorbijganger die het allemaal zag gebeuren schoot te hulp en kwam tussenbeide. De 28-jarige man is gearresteerd. Onderweg naar het cellencomplex vond hij het nog wel een goed idee om de politiemensen uit te schelden en het politievoertuig onder te spugen.

Geweld tegen ouderen

Dit bericht komt kort na een eerder bericht over geweld tegen een oudere man. Kort geleden werd een 73-jarige man ook mishandeld in de Spijkerstraat in Arnhem. Een groep jongeren ging hem te lijf waardoor de Arnhemmer bewusteloos op de grond lag. Enkele uren laten overleed de man aan de gevolgen van zijn verwondingen in het ziekenhuis. Inmiddels zijn er al meerdere verdachten opgepakt voor deze zaak. Er zijn 25 rechercheurs bezig om te onderzoeken wat er precies gebeurd is.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.