64-jarige inwoner Hoofddorp vlak voor pensioen doodgestoken 13
Saved Read later
Deel dit bericht

64-jarige inwoner Hoofddorp vlak voor pensioen doodgestoken

Op maandag 16 december is ‘s avonds een 64-jarige inwoner van Hoofddorp doodgestoken voor de ogen van zijn vrouw.  De man, die vlak voor kerst met pensioen zou gaan, was met zijn vrouw geld aan het pinnen toen twee jongens hen wilden beroven. 

Rond 20.50 uur stond het stel geld te pinnen bij een pinautomaat van de Rabobank bij het winkelcentrum Toolenburg. Twee mannen, in het zwart gekleed, probeerden het stel te beroven. Er ontstond een worsteling, en de man werd hierbij neergestoken. Hij overleed ter plekke. Zijn vrouw werd opgevangen door de politie. Inmiddels is een 16-jarige jongen aangehouden als verdachte, de tweede is nog voortvluchtig.

Het slachtoffer werkte als beveiliger, erg geliefd bij zijn collega's. Hij zou uitgerekend over een week, net voor kerst, met pensioen gaan. Aankomende donderdag stond een afscheidsfeest voor hem gepland bij het bedrijf in Haarlem. In plaats daarvan is er een bijeenkomst georganiseerd waar de man werd herdacht en er is een gedenkhoekje binnen de zaak ingericht. ,,Hij wilde nog mooie reizen gaan maken met zijn vrouw en dichter bij zijn kleinkinderen wonen om op te passen en leuke dingen met ze te gaan doen. Het is niet te bevatten.”

Avatar foto
Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.