64-jarige inwoner Hoofddorp vlak voor pensioen doodgestoken

0 Shares

Op maandag 16 december is ’s avonds een 64-jarige inwoner van Hoofddorp doodgestoken voor de ogen van zijn vrouw.  De man, die vlak voor kerst met pensioen zou gaan, was met zijn vrouw geld aan het pinnen toen twee jongens hen wilden beroven. 

Rond 20.50 uur stond het stel geld te pinnen bij een pinautomaat van de Rabobank bij het winkelcentrum Toolenburg. Twee mannen, in het zwart gekleed, probeerden het stel te beroven. Er ontstond een worsteling, en de man werd hierbij neergestoken. Hij overleed ter plekke. Zijn vrouw werd opgevangen door de politie. Inmiddels is een 16-jarige jongen aangehouden als verdachte, de tweede is nog voortvluchtig.

Het slachtoffer werkte als beveiliger, erg geliefd bij zijn collega’s. Hij zou uitgerekend over een week, net voor kerst, met pensioen gaan. Aankomende donderdag stond een afscheidsfeest voor hem gepland bij het bedrijf in Haarlem. In plaats daarvan is er een bijeenkomst georganiseerd waar de man werd herdacht en er is een gedenkhoekje binnen de zaak ingericht. ,,Hij wilde nog mooie reizen gaan maken met zijn vrouw en dichter bij zijn kleinkinderen wonen om op te passen en leuke dingen met ze te gaan doen. Het is niet te bevatten.”

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.