Dieven jatten ruim zeventig gedoneerde jassen 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Dieven jatten ruim zeventig gedoneerde jassen

In Hoorn zijn gisteravond ruim zeventig gedoneerde jassen gestolen. Tijdens de “Warm for Winter” actie werden zo'n honderd jassen ingezameld. Daarnaast werden ook mutsen en sjaals ingeleverd.

Twaalf minuten

In slechts twaalf minuten tijd werden ruim zeventig gedoneerde jassen geplunderd en meegenomen. Drie mannen laadden de jassen in een auto. De organisatie van de inzamelactie is met stomheid geslagen. Normaal gesproken zijn de jassen voor mensen die het niet breed hebben. Aan het einde van de middag hadden uiteindelijk vijftien mensen een jas opgehaald.

Niet verwacht

Tegenover het NH Nieuws geeft mede-initiatiefnemer Sandra aan dat ze niet verwacht had dat dit zou gebeuren. “We zijn niet naïef, natuurlijk dachten we dat een aantal jassen wel onrechtmatig gepakt zouden worden. Maar niet bijna alles. En niet vrijwel meteen!”

https://www.facebook.com/sandra.ooms.5/posts/3315073495231154

Getuigen gezocht

Het is natuurlijk te bizar voor woorden wat er gebeurd is. Op dit moment ontbreekt ieder spoor van de dieven. Heb je informatie over de dieven, deze diefstal of heb je iets verdachts gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.