in

OMGOMG NiceNice

13-jarige Nathan Broer vermist uit Geldermalsen

Hij zou bij Den Haag geweest zijn en mogelijk Vlissingen

Nathan Broer
Bron: politie.nl

Verschrikkelijk nieuws uit Geldermalsen: de 13-jarige Nathan Broer wordt vermist. Hij is met de fiets vertrokken vanuit zijn ouderlijke woning en is sindsdien niet meer teruggezien. Hij wordt al sinds donderdag vermist.

Eigendom gevonden

Zijn fiets is aangetroffen bij het station van Geldermalsen. Een dag later werd zijn rugtas ook gevonden, maar dit was flink uit de buurt van Geldermalsen. Deze werd namelijk gevonden buiten station Den Haag – Ypenburg. De politie gaat er vanuit dat de jongen mogelijk ook in Vlissingen is geweest.

Signalement

Nathan is 13 jaar oud en ongeveer 1 meter 50 lang. Hij heeft blond haar en grijs-groene ogen. Zijn postuur is tenger. Op de dag van vermissing droeg hij een spijkerbroek, groene schoenen en een zwart vest met reflecterende streep op de mouw of een groene hoody.

 

Update

De jongen is in goede gezondheid gevonden. Dat laten zijn ouders weten via Kind Vermist. De politie wilt verder niet ingaan op de vermissing.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Online quizzen door het Coronavirus

belgische politie

Rellen in Brussel na overlijden man (19) tijdens vlucht voor politie