Nathan Broer
Bron: politie.nl
Saved Read later
Deel dit bericht

13-jarige Nathan Broer vermist uit Geldermalsen

Verschrikkelijk nieuws uit Geldermalsen: de 13-jarige Nathan Broer wordt vermist. Hij is met de fiets vertrokken vanuit zijn ouderlijke woning en is sindsdien niet meer teruggezien. Hij wordt al sinds donderdag vermist.

Eigendom gevonden

Zijn fiets is aangetroffen bij het station van Geldermalsen. Een dag later werd zijn rugtas ook gevonden, maar dit was flink uit de buurt van Geldermalsen. Deze werd namelijk gevonden buiten station Den Haag – Ypenburg. De politie gaat er vanuit dat de jongen mogelijk ook in Vlissingen is geweest.

Signalement

Nathan is 13 jaar oud en ongeveer 1 meter 50 lang. Hij heeft blond haar en grijs-groene ogen. Zijn postuur is tenger. Op de dag van vermissing droeg hij een spijkerbroek, groene schoenen en een zwart vest met reflecterende streep op de mouw of een groene hoody.

 

Update

De jongen is in goede gezondheid gevonden. Dat laten zijn ouders weten via Kind Vermist. De politie wilt verder niet ingaan op de vermissing.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

https://twitter.com/Kind_vermist/status/1249264907343847424

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.