Overstappen naar een nieuwe provider? Dit zijn de voordelen van Odido 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Overstappen naar een nieuwe provider? Dit zijn de voordelen van Odido

Is je huidige smartphone afgeschreven? Ben je toe aan een nieuw telefoonabonnement, bijvoorbeeld omdat je meer data of belminuten wil? Je hebt altijd de keuze om bij je huidige provider te blijven. Toch kan het interessant zijn om eens over te stappen. Dit kan interessante deals opleveren.

Dat is makkelijk gezegd, maar welke provider kies je? Het zijn er inmiddels zoveel, dat je door de bomen het bos niet ziet. Breekt het zweet jou al uit als je aan een nieuw abonnement denkt? In dit artikel bespreken we het Odido abonnement.

T-Mobile wordt Odido

Nu horen we je denken: “Ik heb nooit van Odido gehoord”. Dat is niet heel vreemd. Het Nederlandse telecombedrijf bestaat al heel wat jaren, maar heeft haar bekendheid nu vooral te danken aan de overname en samenvoeging van een aantal bekende Nederlandse providers.

In september 2023 maakte T-Mobile bekent dat de provider naam wordt veranderd naar Odido. Later sloot ook Tele2 zich aan en inmiddels gaan de twee providers als samenvoeging verder onder de naam Odido. En zoals je van een provider gewend bent, kun je als abonnementhouder profiteren van verschillende voordelen.

Wat zijn de voordelen van een Odido abonnement?

Overstappen naar een andere provider doe je niet zomaar. Je zit immers prima waar je zit, niet waar? Toch kan het leuke en interessante deals opleveren. Net als veel anderen, ben je misschien nog niet bekend met de diensten van Odido. Voordat je een abonnement afsluit, is het handig om eerst naar deze voordelen te kijken.

Populaire smartphonemerken

Wil je een abonnement met telefoon afsluiten, maar ben je bang dat je favoriete merk er niet tussen staat? Gelukkig is die angst niet terecht. Odido heeft verschillende populaire smartphonemerken die je bij een abonnement kunt afsluiten. Dat is prettig, want dat scheelt onder aan de streep veel frustratie door de onbekende software. Sim-only is overigens ook een optie.

Klant blijven

Was je al aangesloten bij Tele2 of T-Mobile? Raak niet in paniek, want je blijft gewoon klant. Dat Tele2 en T-Mobile verder gaan onder de naam Odido, betekent niet dat je op zoek moet naar een nieuwe provider. Je kunt je huidige abonnement makkelijk verlengen of een nieuw abonnement afsluiten. Daarbij heeft Odido verschillende aanbiedingen lopen, ook voor bestaande klanten.

Abonnement samenstellen

Staat je ideale abonnement er niet tussen? Daar heeft Odido oplossingen voor. Je kunt gemakkelijk en snel je eigen abonnement samenstellen, dat past bij jouw telefoongebruik en dagelijks leven. Zo krijg je altijd de gewenste data of belminuten in je afgesloten abonnement.

Welke diensten heeft Odido te bieden?

Een nieuwe telecomprovider levert vrijwel altijd vragen op. Grote kans dat je niet bekend bent met de diensten die Odido te bieden heeft. Laten we daar eens een blik op werpen. Misschien staat er iets tussen waar je naar zoekt:

  • Bekroond 5G mobiel netwerk: Je maakt gebruik van het snelste internet, dat ook nog eens prijzen heeft gewonnen
  • Recycle Deals: Je kunt je smartphone laten recyclen en je steentje bijdragen aan het huidige klimaat
  • Unlimited Plus of Unlimited Premium abonnementen: Bij deze abonnementen geniet je van leuke extra’s. Bijvoorbeeld een lidmaatschap voor Viaplay of Podimo
  • Data sim-only: Dit zijn abonnementen waarbij je slechts een internetpakket ontvangt, zodat je onbeperkt kunt internetten. Op je smartphone, maar ook op je laptop

Samengevat

De meeste mensen zijn niet bekend met Odido. Toch is de provider niet helemaal nieuw, want voortaan gaan T-Mobile en Tele2 verder onder de naam Odido. De provider heeft verschillende voordelen en je kunt als bestaande klant je abonnement gemakkelijk verlengen. Misschien is dit de provider waar je naar zoekt.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.