Wooninspiratie: wat kan je met verf? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Wooninspiratie: wat kan je met verf?

Zoek je inspiratie voor een nieuwe look van je interieur? Ben je nieuwsgierig naar de effecten van een nieuwe kleur in je huis? Om je te inspireren hebben we verschillende leuke verfideeën voor je op een rijtje gezet! Misschien zit er wel een leuk idee voor je eigen interieur tussen?

Wooninspiratie: wat kan je met verf? 14Verf je muur met een bijzondere kleur

Wit, grijswit, antracietgrijs, zwart, of een kleur die daarop lijkt, deze verfkleuren kennen we ondertussen allemaal wel. Er is niks mis met die kleuren, maar het is natuurlijk niet de meest opvallende of originele keuze die je kan maken. Wil je dat je woonkamer opvalt, of er niet doorsnee uit ziet zoals de gemiddelde huiskamer? Kies dan eens voor een wat spannendere kleur!

Laat je inspireren door deze foto’s met kleurrijke en bijzondere muren:

Wat dacht je van een bijzondere groene kleur? Op de bovenstaande foto is de slaapkamermuur geverfd met deze mooie groene verfkleur, maar deze kleur zou ook niet misstaan op een andere muur in je huis! En deze verver was pas echt fan van deze kleur, want het nachtkastje kreeg ook een likje verf. En toegeven, dat ziet er erg leuk uit!

Zoals je ziet kan je met deze groenblauwe Jungle Vibes verftinten van Wijzonol een bijzondere look creëren!

Maar ook met de paarse Wonder Wereld verftinten van Wijzonol kan je je interieur een prachtige insteek geven!

Of wat dacht je van deze blauwe Asian Blues verftinten van Wijzonol. Ook met deze verf krijgt je interieur een mooie look!

Een mooie roze-beige kleur kan ook een leuk idee zijn!

Verf je muur met een rustige kleur

Je hoeft natuurlijk niet voor een bijzondere nieuwe kleur te kiezen, mocht je verfinspiraties hebben. Traditionele en rustige kleuren kunnen ook prachtig staan binnenshuis. Kijk maar:

Op de bovenstaande foto kan je zien dat je een goede sfeer kan creëren met grijs-witte tinten!

Ook met bruine tinten van Sikkens grondverf kan je je woonkamer een prachtige make-over geven!

Verf je meubels

Een nieuwe look in huis kan je ook creëren door iets anders dan je muur te verven. Heb je wel eens overwogen om een (of meerdere) meubelstukken te bewerken met een likje verf. Met een beetje fantasie kan je van alles verven. Wat dacht je van je nachtkastje, tafel of lamp? Of pak het grootst aan en verf je (houten) trap of deur! Er zijn genoeg mogelijkheden!

Nog een laatste tip

Een nieuwe kleur kiezen voor een muur of meubelstuk kan soms een lastige keuze zijn. Denk er van te voren goed over na, want zeker de kleur van je muur is erg bepalend voor de sfeer in je ruimte! Gelukkig is het niet permanent, want als de kleur je uiteindelijk toch niet bevalt, kan je er altijd met een andere kleur overheen verven. Als je voor een kleur hebt gekozen, is het altijd verstandig om te kiezen voor een hoogwaardig verfproduct. Je verzekert je daarmee van het gewenste resultaat met een goede kwaliteit.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.