smart-bieropener
Saved Read later
Deel dit bericht

Must have: smart-bieropener stuurt vrienden een appje als je een biertje openmaakt

Een lekker pilsje smaakt nog beter als je hem met vrienden drinkt. Er bestaat nu een bieropener die jouw vrienden een appje stuurt als je hem gebruikt om je biertje te mee openen. Deze geniale uitvinding wordt een ‘smart bieropener’ genoemd, en is een must-have voor jou en jouw vriendengroep. We trekken er nog eentje open en nemen deze smart-bieropener even op onze doppen.

Smart-bieropener stuurt een appje

Deze smart-bieropener stuurt een berichtje naar de vriendengroep op een door jou gekozen chatplatform, zoals whatsapp. Het maakt niet uit op welke afstand jouw vrienden zich bevinden, als jij een biertje openmaakt met deze bieropener dan krijgen ze een appje. Dankzij het ‘Smart Cheers’ algoritme krijgen ze op een originele manier een uitnodiging om met jou een biertje te drinken.

Het ‘smart Cheers’ algoritme gebruikt locatie, tijd, frequentie en andere factoren om jouw vriendengroep op de hoogte te houden van het ploppen van een ijskoud biertje. Je kunt er zelf ook nog iets leuks aan toevoegen om de app nog origineler te maken. Deze smart-bieropener is ook leuk om cadeau te geven aan je vriendengroep, dat is een stuk origineler dan een cadeaubon voor de slijterij.

Bekijk ook:
Top 5 baardtrimmers voor de perfecte look

smart-bieropener2.0

Geniet, maar drink met mate

Deze bieropener is hartstikke geinig, maar de ontwikkelaars nemen overmatig drankgebruik wel serieus. Je kunt na de aankoop van deze opener een app downloaden die handig in gebruik is, maar ook een stukje bewustwording motiveert. De app houdt namelijk bij hoeveel flessen er in een bepaalde periode zijn geopend. Er wordt ook gewaarschuwd dat je nooit moet drinken en rijden.

Deze smart-bieropener is een gadget dat je zeker in huis moet hebben als jij en je vrienden wel van een lekker pilsje houden. Gebruik hem bijvoorbeeld op het strand, of tijdens een festival. Dan weten ze meteen waar het feestje is. Als je meer wilt weten over deze opener, en hem aan wilt schaffen, dan kun je er hier meer over lezen. Je kunt hem nu al bestellen, maar je moet er wel nog even op wachten.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.