kunststof kozijnen
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat wordt de volgende klus? Denk eens aan kunststof kozijnen!

Vaak spenderen we er in de koude maanden geen aandacht aan, maar in de warme maanden vinden we het toch wel fijn als ons huisje er mooi uitziet. We beginnen als een gek te klussen aan ons huis, maar weten van gekte niet waar we moeten beginnen. Mag ik je een tip geven? Denk eens aan kunststof kozijnen!

Meerwaarde

Kunststof kozijnen zien er niet alleen mooi uit, maar zorgen er ook nog eens voor dat je huis meer waarde krijgt. Wanneer je houten kozijnen hebt kan dit flink gaan rotten na een tijdje. De regen en de wind maken het er niet beter op, en het hout is hier ook niet bestendig tegen. Een kunststof kozijn kan tot wel 50 jaar meegaan. Tevens heeft het weinig onderhoud nodig en is het warmte & geluid isolerend. Als je niet teveel in een keer wilt laten doen, dan kun je beginnen met een kunststof voordeur. Een voordeur is het visitekaartje van jouw huis, dan wil je natuurlijk wel een goede indruk maken. Natuurlijk oogt het voor jou ook leuk wanneer je thuis komt na een dag hard werken.

Bekijk ook:
Investeren in warmtepompen: kosten, voordelen en subsidies uitgelicht

Gepersonaliseerd en veilig

Wanneer je een voor een houten kozijn kiest, dan kun je hier meestal niet veel mee. Er zijn maar een beperkt aantal houtkleuren waar je uit kunt kiezen. Je kunt er later nog wel overheen verven, maar dan begin je wel aan een lange, zware klus. Met een kunststof kozijn heb je veel meer kleuren om uit te kiezen en kan er van alles en nog wat gepersonaliseerd worden. Denk hierbij aan de scharnieren, de structuur, en het soort isolatie. Een kunststof voordeur is ook nog eens inbraakwerend en voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Isolerende kozijnen

Heb je het wel eens meegemaakt dat je op straat loopt en kan horen wat er bij iemand in de slaapkamer gebeurt? Dat is op zijn minst gezegd een beetje.. ehm.. gênant. Met kunststof ramen moet je wel heel hard je best doen om zo'n prestatie te leveren, die zijn namelijk geluid isolerend. In de winter zal een kunststof kozijn ook helpen om de stookkosten laag te houden, want het is ook nog eens warmte isolerend!
Het is even een werkje om ze erin te krijgen, maar je kunt nog jarenlang genieten van het resultaat.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.