houten vloer
Saved Read later
Deel dit bericht

Waarom kiezen steeds meer mensen voor een houten vloer?

Een houten vloer geeft nog meer karakter en uitstraling aan je woning. Daarom gaan steeds meer mensen voor een echt houten vloer. Dankzij het speciale karakter en de uitstraling die een dergelijke vloer je biedt breng je nog meer je eigen stijl in je woning. En het allermooiste is nog dat geen enkele houten vloer hetzelfde kan zijn, iedere vloer heeft namelijk zijn eigen structuur.

Waarom kiezen voor een houten vloer?

De redenen om te kiezen voor een houten vloer lopen natuurlijk uiteen. Iedereen heeft zijn eigen blik op zijn of haar perfecte vloer. Maar het voordeel van een houten vloer is natuurlijk dat het gaat om “echt” hout. Een natuurproduct. Hierdoor gaat jouw vloer stukken langer mee. Daarnaast haal je de natuur in huis wat extra veel warmte geeft aan de woning, en kun je het helemaal zo laten leggen zoals jij het wil. Ondanks het feit dat een houten vloer werkt, worden de vloeren van Martijn de Wit vloeren zo gemaakt en gelegd dat je hier weinig van zult merken. Geen scheuren in jouw nieuwe houten vloer. Zelfs wanneer je vloerverwarming gebruikt.

Bekijk ook:
Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje

Hoe onderhoud ik een houten vloer?

Het is natuurlijk geen geheim. Houten vloeren hebben nou eenmaal onderhoud nodig. Of het nu gaat om parket of een echte houten vloer. Wanneer je je vloer niet goed onderhoudt heb je gewoon risico op onnodige schade aan je vloer, en dat is natuurlijk zonde. Wat je het beste kunt doen is regelmatig de vloer stofzuigen. Daarnaast is ook dweilen een goede manier van het onderhouden van jouw vloer. Zorg er in ieder geval dat je dit niet te nat doet en dat je het juiste schoonmaakmiddel gebruikt. Welk schoonmaakmiddel je nodig hebt is onder andere afhankelijk van het soort hout en de manier waarop het hout bewerkt is.

Houten vloer laten leggen

Natuurlijk kun je online wel ergens vloerplanken kopen van echt hout en deze planken zelf leggen in jouw woning. Maar wordt alles dan wel echt goed gelegd? Wij raden daarom te allen tijde aan om een houten vloer bij een gerenommeerde vloerspecialist te kopen. Zij weten namelijk tot in de details wat er precies moet gebeuren in welke situatie. Daarnaast kunnen ze je voorzien van tips en ideeën over de houten vloer die jij wil aanschaffen. Het ruime assortiment op het gebied van houten vloeren van Martijn de Wit vloeren zorgt ervoor dat er hier ook zeker een vloer voor jouw situatie te vinden valt.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.