in

Waarom betonvloer coating een goede keuze is

Wil je de best denkbare bescherming van de ondergrond, kies dan voor vloercoating. Kies je voor betonvloer coating, dan is je vloer op de best denkbare wijze beschermd tegen mechanische en chemische belasting. Door het aanbrengen van betonvloer coating, ontstaat bovendien als vanzelf een onderhoudsvriendelijke vloer, geschikt voor industrieel gebruik maar ook voor de particulier.

Werk je vloer met betonvloer coating prachtig naadloos af

Met betonvloercoating kun je op goedkope wijze je vloer naadloos afwerken. Door het aanbrengen van vloercoating lijkt het vaak alsof je een gietvloer hebt. Kies je voor een coating zonder kleur, dan zie je de ondergrond nog prima. Dit is een leuke optie als je bijvoorbeeld een betonvloer hebt en een industriële look wenst. Kies je voor betonvloer coating in kleur, dan lijkt het of je een gietvloer hebt. Bedenk dan wel dat je dan weliswaar het uiterlijk hebt van een gietvloer, maar dat de vloer toch minder sterk en zeker ook minder comfortabel is dan een echte gietvloer. Uiteraard is het aanbrengen van betonvloer coating wel veel goedkoper dan een gietvloer. De exacte prijs is afhankelijk van onder meer de wensen die je hebt, het aantal vierkante meters en de staat van de ondergrond.

 

Bekijk ook:
Welke opties zijn er buiten de woningvereniging om te huren?

Betonvloer coating biedt in alle gevallen optimale bescherming

Betonvloer coating is ook al perfect voor garagebedrijven. Daarnaast kun je met coating kleuren combineren en breng je belijning aan. Je kunt extra veiligheid aanbrengen door met antislip te werken. Betonvloer coating biedt optimale bescherming, helemaal als je niet per se een gietvloer nodig hebt, maar eigenlijk wel een vloer wenst die dezelfde voordelen biedt. Met betonvloer coating is de vloer bestand tegen mechanische en chemische belasting. Ook met betonvloer coating krijg je een onderhoudsvriendelijke vloer die prima samen kan met vloerverwarming en zich ook al goed leent voor het aanbrengen van een logo of het gebruik van verschillende kleuren.

Breng betonvloer coating aan op een al liggende gietvloer; de vloer ziet er weer als nieuw uit

Je kunt de betonvloer coating ook aanbrengen op een al liggende gietvloer. Hoewel de gietvloer een lange levensduur heeft en tientallen jaren mee kan, wil de vloer op den duur wel eens wat minder mooi worden. In dat geval maak je de vloer weer gaaf door voor betonvloer coating te kiezen. Dan ziet de vloer er weer uit als om door een ringetje te halen. En dat voor relatief heel erg weinig geld, kijk namelijk maar eens op gietvloerprijzen.nl.

Bekijk ook:
8 Voordelen van een opzetzwembad in je tuin

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat gebeurt er als je in een psychose zit?

Harvey Weinstein 23 jaar achter slot en grendel