Marmoleum vloer
Saved Read later
Deel dit bericht

Vloerbedekking? Doe eens origineel!

Een huis is geen thuis totdat je het helemaal naar eigen smaak hebt ingedeeld. Althans, zo denken veel mensen erover. Je wilt graag alles naar je eigen smaakje indelen zodat je het echt jouw huis kunt noemen. Maar wist je dat de meeste huizen veel op elkaar lijken in een aspect? Heb je al een idee waar ik het over heb? Ik heb het natuurlijk over de vloer.

Origineel

De meeste mensen kiezen bij het leggen van de vloer voor tapijt of laminaat. Het lijkt bijna alsof dit de enige opties zijn die we hebben, zo vaak zie je het terug. Maar heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan marmoleum? Een originele, stoere look waar meer achter schuilt dan alleen het uiterlijk. Eigenlijk zou je marmoleum voeren moeten hebben als je last hebt van een allergie of iets zoals astma, het is namelijk antistatisch. Dit wilt zeggen dat je de vloer makkelijk stofvrij kunt houden. Verder is het ook ideaal voor mensen die vaak last hebben van koude voeten. Marmoleum voelt warm aan en neemt zonder moeite de omgevingstemperatuur aan.

Bekijk ook:
Ontdek de veelzijdigheid van stalen plantenbakken

Voordelen marmoleum

Verder zullen je onderburen je ook dankbaar zijn als je in een appartement woont, het is namelijk geluiddempend en trillingsdempend. Ook als er brand uitbreekt bij de onderburen, hoef je niet bang te zijn dat jouw huis meteen in vlammen opgaat. Marmoleum is namelijk moeilijk ontvlambaar. Het uitdrukken van een aangestoken sigaret brengt nauwelijks schade aan. Hoewel marmoleum een grotere investering is dan bijvoorbeeld tapijt, kent het wel een langere levensduur. Op de lange termijn bespaar je er dus geld mee. Voor mij zou marmoleum de ideale oplossing zijn, het is namelijk vuilafstotend en makkelijk te onderhouden. Als er iets is waar ik een hekel aan heb, is het wel schoonmaken.

Andere opties

Natuurlijk kan het zo zijn dat jij zelf geen voorstander bent van marmoleum, hoe mooi we het ook laten klinken. Gelukkig zijn er nog andere opties voor originele vloeren in jouw huis. Heb je wel eens gedacht aan een gietvloer? Dit geeft je de industriële uitstraling van een beton vloer, maar voelt heerlijk aan je voeten. Het materiaal zelf lijkt dus totaal niet op beton. Of wat dacht je van een PVC vloer? Dit is ideaal voor de mensen die graag de uitstraling van parket of laminaat willen hebben, maar toch een groot gebruiksgemak willen hebben. Ook dit voelt weer heerlijk aan je voeten. Uiteindelijk is het natuurlijk jouw eigen keuze, maar geef toe, een beetje origineel zou wel leuk zijn toch?

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.