Verlichting: de finishing touch van je interieur 9
Saved Read later
Deel dit bericht

Verlichting: de finishing touch van je interieur

Hoeveel aandacht besteed jij aan je interieur? Heb je goed nagedacht over ieder meubelstuk, over de kleuren op de muur en over alle accessoires? Heb je alles binnen dezelfde stijl bij elkaar uitgezocht, en zal je ook niet snel van deze stijl afwijken? Of is jouw interieur meer iets dat je in de loop der jaren hebt verzameld, en waarbij niet alles per se helemaal bij elkaar past, als het gaat om de stijl. Plaats jij gemakkelijk iets nieuws in je kamer, gewoon, omdat je het mooi vindt? Of ga jij specifiek op zoek naar nieuwe spulletjes die perfect bij de stijl die je nastreeft passen?

We doen het allemaal op onze eigen manier

Het leuke aan het inrichten van je eigen huis, is dat je het helemaal op je eigen manier kan doen. Niemand die je vertelt hoe het moet, al kun je bij het zien van woonprogramma’s op tv vaak het gevoel krijgen dat er echt maar één manier is waarop je het goed kan doen. Trek je daar lekker niets van aan. Dit zijn jouw eigen paar vierkante meters op deze aardbol, en je mag helemaal zelf weten wat je ermee doet. De muren knalroze? Doen, als jij het mooi vindt. Alles strak en in dezelfde stijl? Ook prima, jouw feestje.

Bekijk ook:
Trending: Shutters als raambekleding

Het leukste interieur krijg je vaak als je je niet al te veel aantrekt van stijlregels, en vooral doet wat jij mooi vindt. Als dat toevallig iets is wat op dit moment in de mode is, dan is dat natuurlijk prima. Maar is het iets compleet anders, iets wat een ander niet zo snel zou doen in huis? Ook goed! Als jij het maar mooi vindt, en je de keuzes heel bewust maakt. Niet omdat iedereen het op een bepaalde manier doet, maar enkel en alleen omdat jij er blij van wordt.

Verlichting: de finishing touch van je interieur 11

Denk ook aan je verlichting

Denk je aan de inrichting van een ruimte, dan denk je aan meubels. Aan vloeren, aan kleuren (of juist niet) op de muur. Je denkt waarschijnlijk ook aan accessoires, want deze kunnen bij uitstek zorgen voor een bepaalde sfeer in huis.

Maar denk je ook aan verlichting? Dat is iets wat veel mensen vergeten, en dat is eigenlijk zonde. Want juist lampen spelen een hele grote rol in de sfeer die in een ruimte heerst. Kies bijvoorbeeld voor mooie industriële lampen als je ook je kamer in deze stijl hebt ingericht. Of kies juist voor een kleurrijke lamp als aanvulling op je vrolijke kamer, en dat mag best een echte blikvanger zijn. Niet alleen de lamp zelf is een aanvulling op je interieur, maar ook het licht dat door de lamp verspreid wordt. Denk dus ook na over de warmte en felheid van een lamp, want ook deze dragen bij aan een bepaalde sfeer.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

996

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.