Stalen deur: jouw volgende eyecatcher? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Stalen deur: jouw volgende eyecatcher?

Er zijn veel verschillende stalen deuren op de markt, maar welke stalen deur past het beste bij jouw woning? Koop jij een nieuwe stalen deur, dan voeg je een verfrissend element toe aan jouw interieur. Lees snel meer over de verschillende soorten stalen deuren en ontdek welke stalen deur bij jouw woning past.

Wat is een stalen scharnierdeur?

Een stalen scharnierdeur heeft dezelfde werking als een normale houten deur. De deur gaat – in tegenstelling tot bijvoorbeeld taatsdeuren – aan 1 kant open, met een hoek van 90 graden. Heb jij een stompe deur en wil je deze vervangen door een stalen scharnierdeur? Dan is dit in veel gevallen mogelijk en kun je jouw stalen scharnierdeur plaatsen in een bestaand kozijn. Ook zorgt de stalen scharnierdeur ervoor dat ruimtes goed afgesloten worden.

Wat is een stalen taatsdeur?

De stalen taatsdeur is weer heel anders dan de stalen scharnierdeur. Dit komt doordat deze zowel naar open als buiten geopend kan worden. Een andere benaming voor taatsdeur is ook wel pivotdeur, overigens ook de Engelse benaming. Verder is het opmerkelijk dat er voor het monteren van de stalen taatsdeur geen kozijn nodig is. De deur wordt gemonteerd tussen de vloer en het plafond, en de scharnieren bevinden zich in de deur. Dit creëert een zeer bijzonder effect en een luxe uitstraling.

Bekijk ook:
Geef je tuin een frisse start: Ontdek de gemakken en voordelen van graszoden

Wat is een stalen schuifdeur?

De stalen schuifdeur is een deur die bevestigd wordt aan een rail. Hierdoor schuift de deur eenvoudig open en dicht. Je hebt hiervoor geen last van openslaande deuren, die ruimte in beslag nemen. De rail van de stalen schuifdeur wordt aan de wand geplaatst, of aan het plafond. Dit is afhankelijk het type wand en plafond, en natuurlijk de ruimte die beschikbaar is.

Koop jouw stalen deuren bij Steellife

Ben je aan het rondkijken voor een stalen deur? Dan raden we het zeker aan om Steellife in Nunspeet eens te bezoeken. Ze hebben hier allerlei soorten stalen deuren, zoals de scharnierdeuren, schuifdeuren en taatsdeuren. Via de website vraag je eenvoudig een offerte aan en zie je direct hoeveel jouw stalen deuren gaan kosten.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

660

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.