Met deze pistoollamp schiet je zonder moeite het licht uit 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Met deze pistoollamp schiet je zonder moeite het licht uit

Mensen zijn altijd op zoek om de indeling van hun huis een creatieve switch te geven. Deze lamp is een replica van een vuurwapen van de Nederlandse politie, en staat als een echte blikvanger op een dressoir, kast of bijzettafel. Je kunt ervan op aan dat je met deze lamp het licht met een druk op de knop uit kunt schieten. We namen dit gevaarlijk uitziende accessoire voor in huis even onder de loep.

Replica Walther P99 dienstwapen van de politie

De Walther P99 is het officiële dienstwapen van de Nederlandse politie, en jij kunt een replica ontvangen die gebouwd is als smaakvolle lamp. Er zit uiteraard geen munitie bij, dat zal je moeten kopen in de vorm van een lichtpeertje met een grote fitting. Deze pistoollamp is een echte blikvanger, en verdient een mooi plekje op een prominente plek in de woonkamer of slaapkamer.

Deze stoere pistoollamp is in drie uitvoeringen verkrijgbaar. Goud met een zwarte kap, zwart met een zwarte kap, en in de kleuren van de Nederlandse vlag. Laatstgenoemde uitvoering heeft een rode lampenkap, een wit pistool en een blauwe voet. Dat is het ideale accessoire voor tijdens dagen zoals Koningsdag of een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal.

Bekijk ook:
Creëer je eigen thuisbioscoop: alles over de trendy cinewall met haard

pistoollamp kopen

Een smaakvolle pistool-lamp voor elke inrichting

Deze pistoollamp is een geweldige accessoire dat voor elke inrichting geschikt is, en perfect als je op een creatieve manier een kamer in je woning wil verlichten. Als je de trekker van dit pistool overhaalt dan schiet je het licht aan- en uit. Deze lamp verdient een bijzondere plek in huis, want hij is gemaakt om bewonderd te worden. De kleur en de details van de replica worden mooi verlicht als de lamp aanstaat.

De pistoollamp is in de bovengenoemde kleuren verkrijgbaar. De lampenkap is 19 cm hoog, en de lamp is in totaal 39 cm hoog. De kap heeft een doorsnede 23 cm en de voet 16 cm. De afmetingen zijn dus geschikt voor elke kamer, en zal zonder twijfel in de smaak vallen bij vrienden en familie. Dit gave accessoire is te koop op de website van Geeektech, en wordt gratis binnen 24 uur geleverd.

Bekijk ook:
Tijd voor een update: de grootste keukentrends voor 2024

pistoollamp nederlandse vlag

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.