Muurdecoratie ideeën
Saved Read later
Deel dit bericht

Inspiratie en ideeën om je muren op te sieren

Zien de muren van je woning er een beetje saai en leeg uit? Dan is het de hoogste tijd om daar iets aan te doen! Hang een paar leuke accessoires op en de sfeer in de ruimte gaat gelijk met stappen vooruit. Je kan echt van alles op hangen in een ruimte, maar wat zijn nou de beste keuzes? In dit artikel delen we inspiratie en leuke ideeën waarmee je de muren kan versieren!

Fotocollage van familie en vrienden

Familie en vrienden zijn vaak twee van de belangrijkste onderdelen van iemands leven. Geldt dit ook voor jou? Dan kan je dit ook terugbrengen in het interieur van je huis. Verzamel de leukste en mooiste foto's van je familie en vrienden, plaats ze in mooie lijstjes en hang ze als een fotocollage aan de muur. Wedden dat iedere bezoeker straks naar je nieuwe aanwinst staat te staren?

Neon sign

Diamond painting

Een foto of fotocollage is al een leuk idee, maar je kan dit nog een origineel jasje geven in de vorm van een diamond painting. Wat is een diamond painting dan? Dit is een soort schilderijtje dat je zelf maakt met gekleurde kristalsteentjes. Zo kan je zelf een diamond painting van een eigen foto maken en die vervolgens aan de muur hangen. Dit is echt iets voor de creatievelingen onder ons die graag een unieke zelfgemaakte creatie aan de muur willen hangen!

Inspiratie en ideeën om je muren op te sieren 14

Reisfoto's

Heb je liever niet je muur vol hangen met gezichten, maar ben je een echte reisfanaat? Dan kan je overwegen om de meest indrukwekkende foto's van je vakanties op de muur te hangen.

Inspiratie en ideeën om je muren op te sieren 15

Quotes

Heb je een mooie quote die je echt inspireert? Dan kan je deze ook als versiering op de muur aanbrengen! Dat kan bijvoorbeeld in een lijstje, zoals je hieronder ziet?

Quote muur

Maar een inspirerende quote in de vorm van een neon sign verlichtingsbord kan ook een originele toevoeging aan je interieur zijn, zoals je hieronder ziet:

Neon sign

Plankje met accessoires

Heb je veel leuke losse accessoires, zoals een klein potje, een beeldje, of een miniplantje? Dan is het een goed idee om een paar plankjes aan te brengen op je muur. Al je spulletjes kan je dan kwijt op deze plankjes en samen vormt het een mooi geheel. Dat geeft een leuke sfeer en ook een meer opgeruimdere look.

Plankjes

Klok

Een klok aan de muur is nooit een verkeerd idee. Het is natuurlijk altijd al vrij handig als je in een oogopslag kan zien hoe laat het is, maar dit kan ook nog eens een mooie toevoeging zijn voor het interieur. Al moet je dan wel een mooie klok kiezen en niet gaan voor de meest basic variant die er is.

Klok

Heb je familie of vrienden die in het buitenland wonen? Of ben je erg internationaal georiënteerd? Dan kan je ook meerdere klokken met de tijden van verschillende tijdzones ophangen. Dan weet je overal hoe laat het is!

Klokken tijdzones

Schilderij

Een mooi schilderij is ook echt een aanwinst voor het interieur en kan de echte eyecatcher van de ruimte zijn. Een schilderij is vaak wel een beetje een prijzige optie, maar dan heb je wel een prachtige aanwinst.

Schilderij

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.