10 Mooie kleuren voor de muren in de woonkamer 12
Saved Read later
Deel dit bericht

10 Mooie kleuren voor de muren in de woonkamer

Wil je de woonkamer een nieuwe look geven? Dan kan dat heel eenvoudig met een likje verf. Een nieuwe kleur op de muren maakt namelijk een wereld van verschil. Maar, welke kleur moet je dan kiezen? In dit artikel zetten we de mooiste kleuren voor de muren in de woonkamer voor je op een rij! Welke kleur kies jij?

De onderstaande kleuren kunnen prachtig staan in de woonkamer. Met een likje Sikkens muurverf van Colorstore creëer je zo gelijk de nieuwe vibe die je zoekt:

Groen

Op dit moment zie je in de woonkamers extra veel planten terugkomen. Ben je ook zo'n plantenliefhebber en staat je huis ook vol met plantjes? Dan is een groene muur echt iets voor jouw woonkamer voor een echte natuurlijke vibe.

Groene muur

Blauw

Wil je een extra luxe sfeer creëren in je woonkamer? Dan moet je eens een donkerblauwe kleur overwegen. Een paar donkerblauwe muren geven een kamer namelijk een weelderige en behagelijke sfeer.

Blauwe muren

Wit

Een witte muur klinkt misschien niet zo spannend, maar soms is wit gewoon de beste keuze voor een kamer. Wit geeft namelijk altijd een rustige uitstraling en komt in bijna elke kamer wel tot zijn recht. Zeker als een kamer vol met spullen staat, kan wit de beste keuze zijn. Bij twijfel is wit altijd een veilige keuze. En als extra voordeel verf je er ook super makkelijk overheen als je de kleur weer zat bent!

Witte muren

Zwart

Als tegenhanger van wit kan je ook de muren in de woonkamer zwart verven. Zwart geeft de kamer een spannende vibe, zonder al te opvallend te zijn. Een paar zwarte muren zien er daarnaast extra mooi uit als je wat lichtere spullen er tegenaan hebt staan.

Zwarte muren

Grijs

Ben je geen fan van wit en is zwart ook niet je ding, maar wil je het liefste wel een neutrale kleur? Dan is grijs misschien wel de kleur die je zoekt. Grijze muren zien er weer net wat spannender uit dan wit en kunnen een ruimte en behoorlijk luxe uitstraling geven.

Grijze muren

Roze

Als je opzoek bent naar een frisse maar originele kleur, dan kan je kiezen voor een paar roze muren. Als je voor een redelijk lichte roze kleur gaat is deze niet dominant aanwezig, maar geeft het wel een unieke vibe die je niet snel ergens anders tegen gaat komen.

Roze muren

Lila

Een andere pastelkleur die niet verkeerd staat in je woonkamer is lila. Ook dit geeft een unieke maar sfeervolle look aan je woonkamer. Als je dit een heftige keuze vindt, dan kan je beginnen met één muur lila te verven.

10 Mooie kleuren voor de muren in de woonkamer 13

Geel

Wil je een woonkamer met een bijzondere look? Dan kan je de kleur geel ook eens overwegen. Een gele muur in de kamer geeft vaak net weer een extra excentriek sfeertje.

Gele muren

Bruin

Een andere veilige keuze voor de muren in je woonkamer is bruin. Deze kleur is vrij neutraal, maar geeft de kamer toch al gauw een warme sfeer.

Bruine muren

Rood

Wil je graag een uniek statement maken met de kleur van je muur? Dan kan je voor rood kiezen. Deze originele kleur geeft je woonkamer een energieke vibe die je niet snel in andere huizen terug zal vinden!

10 Mooie kleuren voor de muren in de woonkamer 14

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.