Geef je trap een make-over! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Geef je trap een make-over!

Als gevolg van de coronacrisis besteden we steeds meer van onze tijd in huis. Veel Nederlanders zijn nu aan het klussen geslagen. En dat is vrij logisch, want dit is het ideale moment te kijken wat je aan je eigen huis wil veranderen. Waarschijnlijk kan je genoeg klusjes bedenken. Maar heb je wel eens nagedacht over wat je met je trap kan doen? Je zou ervoor kunnen kiezen om je trap een nieuwe look te geven, bijvoorbeeld door hem te laten bekleden. Wat zijn daar de voordelen van? Trending.nl heeft het voor je uitgezocht.

Je trap opknappen en een nieuwe look geven is misschien niet de meest voordehand liggende keuze, maar het is geen overbodige luxe. Een trap wordt vaak gebruikt en ontkomt dus niet aan slijtage. Op een gegeven moment is ook je trap echt toe aan een opknapbeurt.

Een trap wordt daarnaast vaak alleen op een functionele manier benadert, maar deze beïnvloed ook wel degelijk de ruimtelijke sfeer. Met het (opnieuw) bekleden geef je niet alleen je trap een make-over, maar kan je ook de sfeer in je kamer opnieuw bepalen. En met een beetje aandacht kan het dan zomaar een eyecatcher van je huis worden.

Geef je trap een make-over! 14

Voordelen van het bekleden van je trap

Waarom zou je je trap laten bekleden? Mocht je dit doen met behulp van Next Step Renovation, dan levert dit je de volgende voordelen op:

  1. Een trap bekleden maakt de trap (en ruimte) mooier; een trap is niet klein en neemt een groot deel van je hal of kamer in beslag. Als je je trap op een goede manier laat bekleden zorgt dit er automatisch voor dat je trap er goed uitziet, en daarmee wordt de look van de ruimte ook beter. Je zou daarnaast ook iets met ledverlichting kunnen doen, om een extra originele look te creëren. Een trap staat vaak in de entree van je huis, dus een mooie variant zorgt gelijk voor een eerste goede indruk.
  2. Anti-slip; een trap voorzien van anti-slip is al helemaal geen slecht idee. Jaarlijks sterven er duizenden mensen als gevolg van een val, en een aantal van die gevallen had misschien voorkomen kunnen worden met een betere trap. Door je trap te voorzien van anti-slip heb je meer grip tijdens het traplopen en wordt je huis een stukje veiliger.

Dit is overigens niet alleen een aanrader voor oudere mensen, want ook jongere mensen vallen wel eens van de trap. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar met goede trapbekleding kan je dat soort ongelukken proberen te voorkomen.

  1. Goede kwaliteit; een trapbekleding van Next Step Traprenovatie is stevig en behoudt lang zijn kwaliteit. Deze trapbekleding is slijtvast, krasvast en kleurvast.
  2. Makkelijk schoon te maken; dus je hoeft je geen zorgen te maken dat dit nog veel van je tijd in beslag gaat nemen.
  3. Milieuvriendelijk en duurzaam; in deze tijd kan je niet meer om milieuvervuiling heen dus het is goed om te weten dat je je trap ook op een milieuvriendelijke en duurzame manier kan opknappen.

Meer inspiratie nodig voor wat je allemaal met je trap kan doen. Kijk dan eens op de website van Next Step Traprenovatie voor alle mogelijkheden!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.