blank

Vietnamese man al 80 jaar niet naar de kapper geweest

0 Shares

Een Vietnamese man is al 80 jaar lang niet meer naar de kapper geweest. Het resultaat: een haarvlecht van maar liefst 5 meter lang! Naast het vermijden van een (hoognodige) knipbeurt, heeft de man ook al jaren niet meer zijn haar gekamd of gewassen. Dat ziet er nog eens fris uit!

Dankzij de corona-crisis weten veel van ons wel hoe het is om een tijdje niet naar de kapper te kunnen gaan. En hoe vervelend dat uiteindelijk kan zijn. Probeer je dan eens voor te stellen dat je jaren – of zelfs decennia lang – niet naar de kapper gaat. En niet je haren kamt. En niet je haren wast. Niet bepaald een prettige gedachte.

De 92-jarige man uit Vietnam dacht daar anders over, en besloot ruim 80 jaar geleden om nooit meer zijn haar te knippen, wassen of te kammen. Waarom? Dat deed hij het religieuze overwegingen.

Op twaalfjarige leeftijd kreeg de man een soort goddelijke roeping die hem opdroeg zijn haar te laten groeien. En die roeping heeft de man de rest van zijn leven trouw gevolgd. Daarnaast is hij er tevens van overtuigd dat hij zal sterven als hij nu zijn haren zou knippen. Hij durft daarom ook niet meer zijn haren te wassen of te kammen.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.