in ,

Vietnamese man al 80 jaar niet naar de kapper geweest

En dan heb je behoorlijk lang haar!

Een Vietnamese man is al 80 jaar lang niet meer naar de kapper geweest. Het resultaat: een haarvlecht van maar liefst 5 meter lang! Naast het vermijden van een (hoognodige) knipbeurt, heeft de man ook al jaren niet meer zijn haar gekamd of gewassen. Dat ziet er nog eens fris uit!

Dankzij de corona-crisis weten veel van ons wel hoe het is om een tijdje niet naar de kapper te kunnen gaan. En hoe vervelend dat uiteindelijk kan zijn. Probeer je dan eens voor te stellen dat je jaren – of zelfs decennia lang – niet naar de kapper gaat. En niet je haren kamt. En niet je haren wast. Niet bepaald een prettige gedachte.

De 92-jarige man uit Vietnam dacht daar anders over, en besloot ruim 80 jaar geleden om nooit meer zijn haar te knippen, wassen of te kammen. Waarom? Dat deed hij het religieuze overwegingen.

Op twaalfjarige leeftijd kreeg de man een soort goddelijke roeping die hem opdroeg zijn haar te laten groeien. En die roeping heeft de man de rest van zijn leven trouw gevolgd. Daarnaast is hij er tevens van overtuigd dat hij zal sterven als hij nu zijn haren zou knippen. Hij durft daarom ook niet meer zijn haren te wassen of te kammen.

Expert

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

TrendwatcherAuteurVideo ingezondenQuiz ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      corona uitbraak op school

      Corona-uitbraak op school zal geen landelijke gevolgen hebben

      Geef je trap een make-over!