vloerentrends 2020
Katarzyna Białasiewicz© / 123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Alle vloerentrends van dit jaar

Toe aan een nieuwe vloer? De keuze is reuze: van laminaat en PVC tot beton. Weet je niet welke vloer het beste bij jou past? Wij geven een overzicht van de vloertrends van 2020. Wie weet zit er iets voor jou tussen!

Trend 1: Rigid Click PVC vloeren

Rigid Click PVC vloeren zijn een grote trend dit jaar. Rigid Click is een nieuwe soort PVC vloer, welke in 2019 al op de markt kwam. Doordat de vloer is versterkt met een extra kern, is de vloer heel sterk. Daarnaast is de vloer duurzaam en gaat hij lang mee. Duurzame producten met een lange levensduur worden over het algemeen steeds populairder, en daarmee ook de Rigid Click PVC vloer.

Trend 2: Vissengraat

De visgraatvloer is al lange tijd populair, en ook dit jaar wint hij aan populariteit. De vraag naar visgraatvloeren is groot, wat het aanbod ook steeds groter maakt. Naast de klassieke visgraatvloer, zien we namelijk steeds meer verschillende varianten. Een visgraatvloer is door zijn bijzondere uitstraling niet te vergelijken met een andere soort vloer, wat maakt dat veel mensen voor deze charmante vloer kiezen.

Bekijk ook:
Nederlandse huishoudens kiezen vaker voor een groene tuin

Trend 3: Industriële vloeren

Bij de woontrends zien we de industriële stijl al steeds vaker terugkomen, en nu ook bij de vloerentrends van 2020. Vloeren met een industriële stijl, of met een betonlook, worden namelijk steeds populairder. Houd je van een meer urban stijl? Dan past dit soort vloer perfect bij jou! Ze staan mooi in wat modernere gebouwen, met een bijpassende moderne inrichting. Doordat de vraag groot is en de industriële vloer steeds populairder wordt, zullen er ook hiervan steeds meer varianten op de markt komen.

Trend 4: Scandinavische vloeren

Ook de Scandinavische stijl kwam al meermaals terug bij de woontrends. Wat betreft vloeren komt steeds vaker de vraag voor een wat lichter laminaat of PVC vloer. Met een vloer in Scandinavische stijl, zorg je voor meer frisheid en rust in huis. Door het gehaaste leven in Nederland, is het dan ook niet heel gek dat deze soort vloer steeds meer aan populariteit wint!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.