Aldi komt met luxe regendouche voor een prikkie 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Aldi komt met luxe regendouche voor een prikkie

Als je weleens een douche in een kwalitatief goed hotel hebt genomen dan heb je ervaring met een heerlijke regendouche waar je het liefste uren onder blijft staan. Als je zo’n douche-set in een bouwmarkt of speciaalzaak voor badkamers moet kopen dan ben je een vermogen kwijt, maar daar heeft supermarktketen Aldi nu een betaalbare oplossing voor gevonden.

Luxe betaalbare regendouche

De supermarktketen heeft weer een primeur in handen met een regendouche die ook nog eens erg betaalbaar is. De douche wordt inclusief handdouche geleverd. Daarnaast is de douchekop voorzien van anti-kalkknoppen en een verchroomde stang die roestbestendig is. Nu vraag je jezelf af of het wel een kwalitatief goede douche is, maar het feit dat je er drie jaar garantie bij krijgt schept vertrouwen.

Aldi komt wel vaker met aanbiedingen waar we onze vingers bij aflikken, zo verkocht de supermarktketen eerder een opblaasbare jacuzzi voor een spotprijsje. Ze gooiden ook eerder een betaalbare e-bike en een goedkope HP-laptop op de website, dus we houden deze regelmatig in de gaten. Dit keer kunnen we dus een regendouche op de kop tikken.

Bekijk ook:
Creëer je eigen thuisbioscoop: alles over de trendy cinewall met haard

douche aldi

Aldi vraagt een spotprijsje voor deze luxe douche

Deze luxe douche is van dezelfde kwaliteit dat je de badkamers van hotels kunt vinden. Je moet er snel bij zijn, want dit soort producten zijn erg gewild, en vliegen nog sneller over de toonbank dan de warme broodjes bij de bakker. Je hebt deze luxe regendouche al in huis voor maar € 39,99, dat is dus de gehele set, inclusief handdouche. Voor deze prijs is een dergelijke douche nergens te koop.

Er zit bevestigingsmateriaal bij de prijs inbegrepen, dus dat hoeft je er niet bij te kopen. De ronde versie is 24 centimeter in doorsnee, en de vierkante douchekop is 20 x 20 centimeter. De set is alleen online verkrijgbaar, dus wees er snel bij. Je kunt hem bestellen door op deze link te klikken, dan sta je binnen een paar dagen onder een heerlijke regendouche.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.