Waar gaat jouw komende vakantie naar toe? Doe hier inspiratie op! 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Waar gaat jouw komende vakantie naar toe? Doe hier inspiratie op!

De afgelopen jaren zijn niet voor iedereen makkelijk geweest. We kregen eerst met de coronapandemie te maken, waarna we ook nog met een energiecrisis kregen te maken. Zie je na deze ellende eindelijk weer de zon achter de wolken vandaan komen? Dan is dit wellicht het beste moment om je komende vakantie uit te zoeken.

Blijf je graag in Europa? Of heb je juist zin om een verre reis te maken? Met onderstaande bestemmingen doe je direct veel inspiratie op.

Frankrijk

Geef je de voorkeur aan een vakantiebestemming relatief dichtbij huis? Dan kun je simpelweg niet om Frankrijk heen. Dit land is al geruime tijd onwijs populair onder Nederlandse toeristen. Dit heeft met de diversiteit te maken, maar ook met het aangename klimaat. Des te zuidelijker je gaat, des te lekkerder het weer eigenlijk wordt.

Bijkomend voordeel: je hebt in Frankrijk uit heel veel accommodaties de keuze. Verblijf je graag in een luxe hotel? Of gaat je voorkeur uit naar één van de campings in Frankrijk? Stem dit goed op je voorkeuren en je reisgezelschap af. Een vakantie in Frankrijk is hoe dan ook onvergetelijk en een garantie op veel plezier.

Seychellen

Heb je de wens om een verre en prachtige reis te maken? Dan is het interessant om eens naar de Seychellen te kijken. Dit is een unieke eilandengroep in het midden van de Indische Oceaan. Het land behoort officieel tot Afrika, maar ligt wel op ruim 1600 kilometer van dit continent af.

Bekijk ook:
Dit zijn de 5 beste elektrische steps van 2024

Op deze eilandengroep bevind je je in het paradijs. Hier vind je niks anders dan palmbomen, parelwitte zandstranden en azuurblauw water. Op de Seychellen kun je heerlijk tot rust komen, maar ook actieve dingen ondernemen. Ben je toevallig fan van snorkelen of duiken? Dan zit je op de Seychellen al helemaal goed!

Italië

Italië is één van de populairste vakantiebestemmingen binnen Europa. Dat gaat dit jaar wederom het geval zijn, terwijl dit de afgelopen jaren ook al het geval was. Dit land heeft simpelweg heel veel te bieden, inclusief heerlijk eten.

Wat voor Frankrijk geldt, geldt ook voor Italië. In dit reusachtige land kun je ook uit meerdere regio’s, soorten vakanties en accommodaties kiezen. Gaat je voorkeur uit naar één van de campings in Italië? Of verblijf je liever in een prachtig huis in de Toscaanse heuvels? De mogelijkheden in dit land zijn eindeloos.

Slovenië

Vind je het leuk om relatief onbekende landen te ontdekken? En geef je bij voorkeur ook zo min mogelijk geld uit gedurende je vakantie? Dan zit je in Slovenië goed. Dit land is onder toeristen nog niet al te populair, maar heeft absoluut veel te bieden.

Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

Slovenië is volgens velen één van de mooiste landen van Europa. Als je eens in dit Midden-Europese land bent geweest, kun je dit bevestigen. Het land beschikt over prachtige steden, waaronder de hoofdstad Ljubljana. De binnenlanden van Slovenië zijn echter nog een heel stuk mooier. In deze binnenlanden kom je heerlijk tot rust en vergaap je je aan de prachtige natuur. Doordat Slovenië nog niet al te toeristisch is, geniet je hier ook van een goedkope vakantie!

Nederland

Heb je pittige tijden op financieel gebied achter de rug? Dan is het wellicht niet mogelijk of handig om naar het buitenland op vakantie te gaan. Gelukkig kun je ook in eigen land van een heerlijke vakantie genieten. Dit doe je in Zeeland, in Limburg, op de Veluwe, in de Achterhoek en in het noorden van het land. Ons land heeft méér te bieden dan je op voorhand zou denken!

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.