Zó verras je iemand die 50 jaar wordt 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Zó verras je iemand die 50 jaar wordt

Staat binnenkort de 50ste verjaardag van een dierbaar persoon op de planning? Dan is het tijd om deze verjaardag eens goed voor te bereiden. Het leven is immers een feest, maar je moet zelf alleen de slingers ophangen. Dit gezegde is zéker van toepassing als iemand 50 jaar oud wordt. Met onderstaande tips verras je de jarige in ieder geval erg goed.

Zet een grote pop in de tuin

Het is niet het meest creatieve, maar het blijft onwijs leuk: een grote pop in de tuin neerzetten. Een grote 50 jaar Sarah pop of Abraham pop levert hoe dan ook leuke reacties op. Reacties van mensen die bijvoorbeeld langslopen of langsrijden met de auto.

Geef een leuk tegeltje

Het geven van een cadeau is onwijs leuk, maar het hoeft niet altijd om een groot cadeau te gaan. Als iemand 50 jaar oud wordt, hoef je echt geen wereldreis aan hem/haar te geven. Nee, je kunt het ook met meerdere kleinere cadeaus doen. Een prima voorbeeld hiervan is een 50 jaar Sarah tegeltje. Wat je precies op zo’n tegeltje zet, is volledig aan jezelf om te bepalen.

Weet je wat zo leuk aan zo’n cadeau is? Als de ontvanger jaren later naar dit tegeltje kijkt, denkt hij/zij direct weer aan zijn/haar 50e verjaardag. Alleen al om die reden is het leuk om zo’n (klein) tegeltje te geven.

Bekijk ook:
Schermtijd verminderen? Dit doe je met deze drie praktische tips!

Hang bordjes in het dorp of in de straat op

Lang niet iedereen is even trots/blij met zijn/haar leeftijd. Weet je van iemand dat hij/zij helemaal niet op de 50e verjaardag zit te wachten? Dan is het juist erg leuk om hem/haar een beetje te stangen. Dit doe je bijvoorbeeld door bordjes in het dorp of in de straat op te hangen.

Wat je op dit bordje neerzet, is uiteraard volledig aan jezelf. Je kunt ervoor kiezen om op dit bordje een leuke tekst te plaatsen, maar je kunt ook een foto van de jarige afdrukken. Dankzij deze bordjes krijgt de jarige ongetwijfeld veel – extra – felicitaties.

Stuur een taart naar zijn/haar werk

Zoals hierboven al gesteld, vindt niet iedereen het leuk om 50 jaar oud te worden. Mocht dit het geval bij je dierbare persoon zijn, is het leuk om een taart naar zijn/haar werk te sturen. Mogelijk heeft hij/zij immers niet eens verteld dat het zijn/haar 50e verjaardag is. Door een taart te laten bezorgen, weet je in ieder geval zeker dat alle collega’s hier op de hoogte van zijn. En voor de jarige is dit uiteraard een super leuke verrassing.

Bekijk ook:
Zo haal je met gemak 10.000 stappen per dag, ook met een kantoorbaan

Hang een groot spandoek op

Weet je wat het ook altijd goed doet bij een 50e verjaardag? Een groot spandoek. Wat je op dit spandoek precies plaatst, is volledig aan jezelf om te bepalen. Je kunt voor een ludieke tekst kiezen, maar je kunt het uiteraard ook lief en zoetsappig houden.

Overigens komt zo’n spandoek niet alleen bij een 50e verjaardag goed van pas. Ook als mensen 50 jaar getrouwd zijn, is het leuk om zo’n spandoek op te hangen. Overigens kun je bij een 50 jarig huwelijk ook voor een bijpassend tegeltje kiezen.

Spreek je bewondering of liefde uit

Een 50e verjaardag hoeft niet altijd met grappen gepaard te gaan. Dit is namelijk ook een uitgelezen mogelijkheid om je bewondering of liefde uit te spreken. Je hoeft dit heus niet op een zoetsappige of slijmerige manier te doen. Nee, er zijn talloze andere mogelijkheden om je bewondering of liefde uit te spreken. Grote kans dat hiermee de 50e verjaardag nóg leuker wordt.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.