Zo koop je het ideale kerstcadeau! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo koop je het ideale kerstcadeau!

Kerstcadeautjes kopen, het is een hele opgave. Elk jaar opnieuw moet je origineel uit de hoek komen. Voor de 10de keer op rij afkomen met een set douchegel zal gegarandeerd enkele gezichten doen fronsen. Dat is het laatste wat je wilt!  Wanneer je iemand een cadeautje geeft wil je de sprankel in iemands ogen kunnen bewonderen. Toch is dat geen makkelijke opgave. Gelukkig vind je hieronder handige tips die je kunnen helpen!

Begin op tijd

Dit is een erg belangrijke tip! Als je nog maar een week tijd hebt om een kerstcadeautje te kopen, dan is de kans groot dat je weer met hetzelfde afkomt. Dat vindt niemand prettig! Op voorhand op de uitkijk staan is dus een goed idee. Is het nog maar net februari, maar zie je het ideale cadeautje staan? Aarzel dan niet om het al te kopen.  Zorg er dan wel voor dat je het goed verstopt! Goed op voorhand beginnen met kerstcadeautjes heeft ook nog een ander voordeel: je hebt de tijd om de tips die andere je geven op te merken. Kijkt je partner erg lang naar een bepaalde trui? Zit je moeder al weken te zagen over dat nieuwe parfum? Dat zijn kleine hints die je kunnen helpen met het vinden van het ideale kerstcadeau. Zet je zintuigen dus op scherp, dan geraak je al ver!

Bekijk ook:
Vier trends om de seksuele gezondheid van mannen én vrouwen te verbeteren

Zet de verwachtingen laag

Het cadeau op zich is natuurlijk belangrijk, maar er is een tip die ervoor kan zorgen dat zelfs een simpel cadeautje positief wordt ontvangen: zet de verwachtingen laag! Ga niet lopen pronken over hoe jij het ideale kerstcadeautje hebt gevonden, want dat zorgt ervoor dat ze de wereld verwachten. En misschien wordt die leuke pyjama dat jij voor hem/haar hebt gekocht dan een enorme teleurstelling. Doe het liever anders en laat onopvallend blijken dat je dit jaar niets spectaculair hebt gekocht of dat je zelfs helemaal geen cadeau hebt voorzien. Op dat moment zal die leuke pyjama hartelijk ontvangen worden!

Doe het net iets anders

Verlanglijstjes zijn natuurlijk erg handig. Dankzij zo'n lijstje weet je gewoon zeker dat je iets zal geven dat de andere leuk vindt. Is het verkeerd om iets van een verlanglijstje te kopen? Zeker niet! Zorg er gewoon voor dat je er een originele draai aan geeft. Kies voor de originele versie van wat er op de verlanglijst staat. Wil er iemand graag een horloge? Kies dan voor een Smartwatch. Wil iemand een CD van zijn favoriete zanger? Koop dan een kaartje voor een optreden. Je snapt het idee… Cadeaubonnen zijn natuurlijk nog nét iets moeilijker, want hoe maak je dat in godsnaam origineel? Bij een cadeaubon is het erg leuk als je hem verstop in een ander cadeautje. Zo kan je bijvoorbeeld een handtas kopen waarin een bon verstopt zit of je kan zelf een fotoalbum maken waarin de cadeaubon geplakt zit. Alles kan je origineel maken als je het wil!

Bekijk ook:
De 10 beste tips tegen hooikoorts

Geef je cadeau een persoonlijke toets

Denk eens terug aan alle cadeautjes die jij gekregen hebt. Welke vond jij het leukst? Badzeep? Parfum? Of dat ene cadeautje dat je partner speciaal voor jou in elkaar geknutseld heeft? Juist ja! Persoonlijke cadeautjes vallen altijd in goede aarde. Dat wil daarom niet zeggen dat je je cadeau absoluut zelf moet maken, maar het kan wel een leuk idee zijn. Een gekocht cadeautje kan je ook een persoonlijke toets geven door bijvoorbeeld een lief briefje erbij te steken, de inpakdoos te versieren met leuke foto's of simpelweg te kiezen voor een cadeau die symbolisch staat voor een bepaald moment tussen jullie twee.

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.