Hoe bouw je een Disneypark?

0 Shares

Sprookjesachtig. Dat is waarschijnlijk het eerste woord dat net door je heen ging toen je zag dat deze post over de themaparken van Disney gaat.

Exclusief op Disney+

Disney+ was natuurlijk al een tijdje beschikbaar in Nederland, bij wijze van test. Inmiddels is de streamingdienst officieel gelanceerd. Er zijn heel veel verschillende series en films te bekijken. Ruim 500 series en films. Tussen al dit geweld zit ook The Imagineering Story.

Ontdek hoe een pretpark gebouwd wordt

In de serie loop je als het ware mee met de imagineers van Disney. Zij werken in hét ontwikkelingscentrum van Disney om zaken zo levensecht na te maken. Ook worden bij de Imagineering afdeling van Disney alle attracties voor de twaalf pretparken bedacht. Daarnaast worden alle poppen vormgegeven die bij de attracties staan.

Eén aflevering beschikbaar

Op het moment van schrijven van dit artikel was er één aflevering beschikbaar. Deze eerste aflevering van de serie duurt ruim één uur en laat tal van legendes aan het woord. Gedurende de eerste aflevering wordt er met name ingezoomd op de bouw en ontwikkeling van Disneyland California. In de komende aflevering zal er ook veel aandacht zijn voor Disneyland Parijs. Deze serie is een absolute aanrader wanneer jij gek bent op pretparken.

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

41
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
TOPLIJSTJES

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.