in ,

Hoe bouw je een Disneypark?

De documentaire op Disney+ laat het je zien

Sprookjesachtig. Dat is waarschijnlijk het eerste woord dat net door je heen ging toen je zag dat deze post over de themaparken van Disney gaat.

Exclusief op Disney+

Disney+ was natuurlijk al een tijdje beschikbaar in Nederland, bij wijze van test. Inmiddels is de streamingdienst officieel gelanceerd. Er zijn heel veel verschillende series en films te bekijken. Ruim 500 series en films. Tussen al dit geweld zit ook The Imagineering Story.

Ontdek hoe een pretpark gebouwd wordt

In de serie loop je als het ware mee met de imagineers van Disney. Zij werken in hét ontwikkelingscentrum van Disney om zaken zo levensecht na te maken. Ook worden bij de Imagineering afdeling van Disney alle attracties voor de twaalf pretparken bedacht. Daarnaast worden alle poppen vormgegeven die bij de attracties staan.

Eén aflevering beschikbaar

Op het moment van schrijven van dit artikel was er één aflevering beschikbaar. Deze eerste aflevering van de serie duurt ruim één uur en laat tal van legendes aan het woord. Gedurende de eerste aflevering wordt er met name ingezoomd op de bouw en ontwikkeling van Disneyland California. In de komende aflevering zal er ook veel aandacht zijn voor Disneyland Parijs. Deze serie is een absolute aanrader wanneer jij gek bent op pretparken.

Bekijk ook:
Gratis Disney+ kijken voor een half jaar? Meld je nu aan!

Bekijk ook:

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zo koop je het ideale kerstcadeau!

6 mensen die onschuldig vast zaten