in

Dit is waarom de winter het leukste seizoen van het jaar is

De winter is in aantocht. Dat wil zeggen dat het weer kouder wordt. Regen, hagel en sneeuw zullen ons te pas en te onpas verrassen. Haar dat alle kanten uitgaat, droge huid, allerlei ziektekwaaltjes. Ja de winter brengt wat narigheden met zich mee. Toch is er nog geen reden om de winter te haten. De winter is zelfs het mooiste seizoen van het jaar. Dit is waarom;

Geen seizoen zo gezellig als de winter

In de winter is het natuurlijk erg koud, maar het koude weer is hét perfecte excuus om afspraken af te zeggen en eens lekker lui te zijn. Gezellig met je lief in de zetel hangen, Netflix kijken, met een warme chocomelk, kan het nog beter?

En in de winter is er natuurlijk de kerstperiode!

Dé gezelligste periode van het jaar. Heerlijk eten, leuke versiering, toffe films die je weer helemaal terugnemen naar je kindertijd, en natuurlijk de vele cadeautjes. Kerst is een periode waarin je geniet van de tijd met je familie en vrienden en waarin je je zorgen voor eventjes opzij kunt zetten. Met Kerst lijkt het wel voor even, dat de vrede op aarde is teruggekeerd. Kerstmis alleen al, maakt dus van de winter hét leukste seizoen!

Je kan eindelijk je sexy kerstoutfit uit de kast halen

Of gewoon die lelijke kersttrui die je stiekem aanbidt

Winter betekent ook: sneeuw- en ijspret

Winterpret is er in allerlei vormen, van sneeuwpop maken tot snowboarden. Sneeuw en ijs zijn de basis voor heel wat plezier.

En je krijgt de kans om je coole schaatskunstjes te tonen

Winter brengt het kind in je naar boven

Al deze leuke winteractiviteiten brengen bovendien het kind in je naar boven. Iedereen heeft wel eens nood om zijn zorgen opzij te kunnen zetten, om eventjes aan niets anders te denken dan aan plezier. De winter is daarvoor dus het ideale seizoen. Van sleeën tot sneeuwballengevecht, de winter is gelijk aan plezier en speelsheid!

Wie zegt er dat plezier enkel voor kinderen is!

En ook wij worden nog graag verrast

Winter, het magisch seizoen!

De winter is niet enkel heel erg leuk, maar ook adembenemend mooi. Voornamelijk als het net gesneeuwd heeft, en je omgeving omgetoverd werd tot een magisch winterwonderland. Geen enkel seizoen geeft je het magisch gevoel zoals de winter dat doet! l

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.