Ik sla je neer, pannenkoek!

0 Shares

Tijdens de persconferentie, die na afloop van het titelgevecht tussen Badr en Rico van afgelopen zaterdag werd gehouden, heeft Rico Verhoeven zich flink laten provoceren.

Hesdy Gerges

Tijdens de persconferentie werd er geroepen: “hij was gewoon beter!”. Waarmee uiteraard Badr bedoeld werd. Rico kon dit even heel slecht hebben en zei: “Jij moet je mond houden en je handschoenen aantrekken. Dan sla ik jou ook de hele ring door!”.

Hesdy Gerges, tevens kickbokser in de zwaarste gewichtsklasse, verloor tot nu toe beide partijen van Verhoeven. Maar de trainer van Rico had er zin in en kondigde meteen een nieuw gevecht aan. Iets waar Rico het ook absoluut niet mee eens was. Rico ziet een match tegen Gerges helemaal niet als wedstrijd.

Revanche tegen Badr

Of er een revanche tegen Badr Hari komt is op dit moment de vraag. Glory heeft aangegeven dit op zich prima te vinden, maar wil eerst een wedstrijd tussen Ben Saddik en Verhoeven. Of beide heren daarna nog een wedstrijd tegen elkaar willen boksen is natuurlijk maar de vraag. We wachten in ieder geval in spanning af.

Bekijk ook:
Dit is het salaris van 'tassendrager van Rutte' Sophie Hermans

 

Dit stukje van de persconferentie terugkijken? Dat kan hier:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

260
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.