Waarom papieren folders als het ook online kan? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Waarom papieren folders als het ook online kan?

Ben jij het ook zo zat om steeds papieren folders en reclame in je brievenbus te krijgen? Nou ik ben er ondertussen wel klaar mee. Elke maandag krijg ik weer zo'n pakketje vol met folders waarvan ik er misschien één of twee lees, en dan kan het weer in de papierbak. Ik begin nu wel te snappen hoe mijn papierbak altijd zo vol raakt. En dan heb ik nog niet eens de kranten meegerekend die ik ook gratis en voor niets krijg!

Online folders

Nu kwam ik er laatst achter dat dit helemaal niet nodig is. Ik zou zoveel ruimte en rommel kunnen besparen door gewoon online de folders te bekijken waar ik behoefte aan heb. De Lidl folder bijvoorbeeld. Dit is meestal de enige winkel waar ik naartoe ga, dus waarom zou ik niet gewoon online gaan voor dat ene foldertje? En mocht ik toch een keer zin hebben om een andere folder te lezen, dan kan ik dit gewoon opzoeken op de website.

Bekijk ook:
De betekenis van dromen: wat betekent jouw droom?

Meestal worden de folders op een vaste dag geüpload, dus ik hoef de website niet elke dag in de gaten te houden. Wat dat betreft werkt het hetzelfde als de papieren folders. Ik ben in ieder geval overtuigd en ga binnenkort een nee/nee sticker kopen! Het mooie is trouwens ook, dat ik nu folders tegenkom van winkels die ik anders nooit in de bus kreeg. Zo breid ik mijn persoonlijke winkel assortiment weer een beetje uit. Soms zitten er dagen bij dat ik liever naar een – voor mij – onbekende winkel ga dan de grote winkels, puur omdat ze goedkoper blijken te zijn.

online kranten

Ook de kranten hoeven voortaan niet meer door mijn brievenbus. Als ik wil weten wat er gebeurt ga ik wel naar een website zoals AD. Die versturen trouwens tegenwoordig ook notificaties op je telefoon bij belangrijk nieuws als je je daarvoor opgeeft. Weet je wat nu ook zo handig is bij het volgen van het nieuws online? Je hoeft niet door al die bladzijden te bladeren om een interessant artikel te vinden. Je scrolt gewoon omlaag met je vinger en zodra je iets pakkends ziet klik je erop.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.