Wat zegt je sterrenbeeld over je? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat zegt je sterrenbeeld over je?

Wist je dat een sterrenbeeld heel wat over jezelf kan vertellen? Ten minste, dat is wat veel mensen geloven. Wil je dat eens controleren? Lees dan snel dit artikel, want hierin zetten we alle sterrenbeelden met de bijbehorende karaktereigenschappen voor je op een rij. 

Welke sterrenbeelden zijn er?

In totaal zijn er twaalf sterrenbeelden. Je sterrenbeeld wordt bepaald door middel van de dag waarop je geboren bent.

Dit zijn de twaalf sterrenbeelden:

 • Ram: 21 maart – 19 april
 • Stier: 20 april – 20 mei
 • Tweelingen: 21 mei – 20 juni
 • Kreeft: 21 juni – 22 juli
 • Leeuw: 23 juli – 22 augustus
 • Maagd: 23 augustus – 22 september
 • Weegschaal: 23 september – 22 oktober
 • Schorpioen: 23 oktober – 21 november
 • Boogschutter: 22 november – 21 december
 • Steenbok: 22 december – 19 januari
 • Waterman: 20 januari – 18 februari
 • Vissen: 19 februari – 20 maart

Wat zegt je sterrenbeeld over je?

Je sterrenbeeld kan heel wat over je vertellen, ten minste dat is wat veel mensen graag geloven. Volgens mensen die zich in astrologie verdiepen, mediums bijvoorbeeld, is dit wat sterrenbeelden over je karakter zeggen:

Ram

Een ram is geboren tussen 21 maart en 19 april. Rammen zijn vaak openhartig, assertief, druk en vol energie, onafhankelijk en ook wel egocentrisch. Een ram is soms een beetje arrogant en koppig, maar ook loyaal en zit doorgaans vol met passie.

Bekijk ook:
De top 10 meest populaire speeltjes in de slaapkamer

Stier

Een stier is geboren tussen 20 april en 20 mei. Stieren zijn vaak zeer betrouwbaar, verantwoordelijk, stabiel, geduldig en praktisch. Stieren kunnen daarnaast ook wel een beetje koppig zijn en soms vinden ze het ook wel lastig om een compromis te sluiten.

Tweelingen

Een tweeling is geboren tussen 21 mei en 20 juni. Tweelingen zijn vaak communicatief erg sterk en op emotioneel gebied goed ontwikkeld. Ze zitten vol met passie en motivatie en zijn echte optimisten. Soms zijn echter wel wat besluiteloos en inconsistent en ze hebben toch wel erg veel sociaal contact nodig.

Sterrenbeeld

Kreeft

Een kreeft is geboren tussen 21 juni en 22 juli. Kreeften zijn vaak creatieve, emotionele en spirituele mensen. Ze zijn sympathiek en loyaal en kruipen graag in een verzorgende rol. Kreeften zijn daarnaast ook wel best gevoelig en dat kan negatief uitpakken voor hun humeur en optimisme.

Leeuw

Een leeuw is geboren tussen 23 juli en 22 augustus. Leeuwen zijn echte gepassioneerde mensen. Zoals het sterrenbeeld doet vermoeden zijn ze moedig, hebben ze een hoog zelfbeeld en zijn ze avontuurlijk ingesteld. Daarnaast kunnen ze ook best arrogant en koppig zijn en ook zijn ze niet altijd even flexibel en ijverig.

Maagd

Een maagd is geboren tussen 23 augustus en 22 september. Maagden zijn vaak vriendelijke en vrijgevige mensen. Een maagd is daarnaast verder erg verantwoordelijk en analytisch/praktisch ingesteld. Soms kan dat een beetje doorslaan wanneer ze bijvoorbeeld te veel naar perfectie streven en iets te weinig tijd besteden aan de leukere dingen in het leven.

Bekijk ook:
Herken de tekenen van leugenaars en betrap ze met deze slimme tips!

Sterren

Weegschaal

Een weegschaal is geboren tussen 23 september en 22 oktober. Een weegschaal is vaak vriendelijk, toegewijd en zorgzaam van aard. Deze mensen houden niet van conflict en gaan dit snel uit de weg.

Schorpioen

Een schorpioen is geboren tussen 23 oktober en 21 november. Schorpioenen zijn mensen vol met passie die zich vaak laten leiden door hun emoties en intuïtie. Ze kunnen hierdoor wel eens intimiderend overkomen en soms lijken ze ook wel een beetje jaloers en obsessief.

Boogschutter

Een boogschutter is geboren tussen 22 november en 21 december. Boogschutters zijn geboren leiders. Ze zijn betrouwbaar, opgewekt en zullen niet snel liegen. Toch moeten boogschutters oppassen, want soms zijn ze ook een beetje overmoedig en ongeduldig.

Hemel

Steenbok

Een steenbok is geboren tussen 22 december en 19 januari. Een steenbok is een harde werker en zal niet snel rusten voordat de klus geklaard is. Dat pakt soms ook wat negatief uit als ze te perfectionistisch zijn en daardoor te streng zijn voor zichzelf.

Waterman

Een waterman is geboren tussen 20 januari en 18 februari. Een waterman is een vrije geest.  Ze zijn onafhankelijk, mysterieus en je kan ze vaak niet in een hokje plaatsen. Dit is een echte go with the flow type, maar daardoor zijn ze ook een beetje onbetrouwbaar en onvoorspelbaar.

Vissen

Een vis is geboren tussen 19 februari en 20 maart. Vissen zijn echte gevoelsmensen. Ze laten zich leiden door hun intuïtie en hebben een sterk moreel kompas. Alleen als de realiteit te zwaar wordt willen ze nog wel eens hun kop in het zand steken.

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.