in ,

Verkeersboete voorkomen met Ali Express

Voorkom boetes via dit hebbedingetje

boete aliexpress

Ali Express is onze favoriete winkel als we lekker goedkoop willen shoppen. Natuurlijk is het altijd maar de vraag of we inderdaad het bestelde product binnenkrijgen of een goedkoop aftreksels ervan, maar dat risico willen we best nemen voor die twee euro. Dit keer hebben we wel een heel bijzonder hebbedingetje gevonden op Ali, het kan namelijk boetes helpen voorkomen!

Ali Express voor verkeersboete

Het product is hartstikke illegaal – lijkt ons wel duidelijk, aangezien het gebruikt wordt om de wet te omzeilen – dus we raden je dan ook niet aan om dit product te kopen. Het gaat om twee magnetische boombladeren. Deze magneten bevestig je aan jouw kenteken en sluit je aan op een 12-volt aansluiting. Wanneer je dus geflitst wordt is het niet mogelijk om een boete te sturen omdat het kenteken onleesbaar is. Heel sneaky gevonden.

Oom agent

Natuurlijk kan het ook wel eens zijn dat oom agent je staande wilt houden, en je kenteken wilt registreren. Dit is de reden dat je de magneten ook aansluit op 12-volt, dan kun je ze namelijk met één druk op de knop laten vallen. De agenten zullen echt niet gaan kijken of die bladeren die op de grond liggen wel echt zijn, of heel toevallig magnetisch zijn. We moeten eerlijk toegeven, degene die dit ontworpen heeft is geniaal, maar je gaat je ook afvragen of die persoon zich misschien niet beter gewoon aan de regels kan houden.

Bekijk ook:
Bizarre overlevingsverhalen

Snelheidsboetes 2020

De boetes in het verkeer kunnen al snel oplopen. Zo ben je bijvoorbeeld voor het vasthouden van je telefoon al 240 euro kwijt. Tegenwoordig worden er trouwens ook camera’s gemaakt om een foto te maken wanneer er een telefoon in zicht is. Wanneer er geen zichtbaar kenteken is, dan is de boete 140 euro.
Bij snelheidsboetes loopt het enorm hard op, zo krijg je voor 4 kilometer te hard op de snelweg een boete van 25 euro, maar wanneer je 10 kilometer te hard rijdt krijg je al een boete van 64 euro. Binnen de bebouwde kom krijg je zelfs een boete van 72 euro voor 10 kilometer te hard.

 

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vlees op de barbeque

Onmisbare stukken vlees voor de barbecue tijdens een zomerse dag

Moeten soaps een Corona-verhaallijn krijgen?