Tinder video
Saved Read later
Deel dit bericht

Toch Tinderen tijdens corona? Binnenkort ontmoet je elkaar direct!

De datingapp Tinder blijft ongekend populair onder jongeren. Het is een gemakkelijke manier om lekker vanaf je bank nieuwe mensen te ontmoeten en uiteindelijk te daten. Het fijne van het contact maken vanaf je bank is dat niemand kan zien dat je in je ‘oude kloffie' een zak chips zit weg te bunkeren. Alleen in tijden van deze corona crisis is ontmoeten natuurlijk ‘not done'. Daar heeft Tinder wat op gevonden!

Tinder komt potentiële partners tegemoet met een video-bel-functie. Dit heeft het bedrijf Match, wat achter Tinder zit, bekend gemaakt aan haar aandeelhouders. Tinder komt met de functie omdat je dan sneller iemand kan ontmoeten maar ook omdat daten in Corona tijd niet kan.

Sinds de uitbraak van Corona is Tinder namelijk explosief gestegen in haar gebruik. Dit is met name het geval bij mensen onder de dertig jaar. Ze maken veel meer matches en hebben langere gesprekken.

De groep die het meest groeien zijn vrouwen onder de dertig. Vermoedelijk komt dit omdat ze niet meer op sociale plekken komen waar ze anderen ontmoeten. Videobellen zou dus een extra dimensie aan Tinder geven.

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

Dus binnenkort kan je niet meer in je joggingsbroek en verward haar Tinderen. Zorg dus dat je er klaar voor bent om direct te ontmoeten. Wij zijn heel benieuwd!

Bekijk ook:

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.