in

Toch Tinderen tijdens corona? Binnenkort ontmoet je elkaar direct!

Tinder komt potentiële partners tegemoet met een video-bel-functie

Tinder video

De datingapp Tinder blijft ongekend populair onder jongeren. Het is een gemakkelijke manier om lekker vanaf je bank nieuwe mensen te ontmoeten en uiteindelijk te daten. Het fijne van het contact maken vanaf je bank is dat niemand kan zien dat je in je ‘oude kloffie’ een zak chips zit weg te bunkeren. Alleen in tijden van deze corona crisis is ontmoeten natuurlijk ‘not done’. Daar heeft Tinder wat op gevonden!

Tinder komt potentiële partners tegemoet met een video-bel-functie. Dit heeft het bedrijf Match, wat achter Tinder zit, bekend gemaakt aan haar aandeelhouders. Tinder komt met de functie omdat je dan sneller iemand kan ontmoeten maar ook omdat daten in Corona tijd niet kan.

Sinds de uitbraak van Corona is Tinder namelijk explosief gestegen in haar gebruik. Dit is met name het geval bij mensen onder de dertig jaar. Ze maken veel meer matches en hebben langere gesprekken.

De groep die het meest groeien zijn vrouwen onder de dertig. Vermoedelijk komt dit omdat ze niet meer op sociale plekken komen waar ze anderen ontmoeten. Videobellen zou dus een extra dimensie aan Tinder geven.

Bekijk ook:
Leuke ideeën voor Moederdag

Dus binnenkort kan je niet meer in je joggingsbroek en verward haar Tinderen. Zorg dus dat je er klaar voor bent om direct te ontmoeten. Wij zijn heel benieuwd!

Bekijk ook:

Geschreven door Inge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

mensen in de ruimte

Elon Musk gaat woensdag mensen de ruimte in sturen

Nieuwe bizarre trend: schrijven met gedetineerden