blank

Pleisters in verschillende huidskleuren nu te koop in E

0 Shares

Tesco, één van de grootste supermarkten in Engeland, heeft vanaf nu pleisters in verschillende huidskleuren toegevoegd aan haar assortiment. Het doel, diversiteit van de samenleving beter weerspiegelen.

Reactie op emotionele tweet

De pleisters zijn verkrijgbaar in een lichte, medium en donkere huidskleur. De supermarktketen wilt met dit product de diversiteit van de samenleving beter weerspiegelen..

Volgens Tesco zijn de pleisters ontwikkeld nadat een van de medewerkers een emotionele tweet van Dominique Apollon – vicepresident bij ‘Race Forward’, retweette. Hierin kwam het emotionele moment naar voren dat Dominique voor het eerst van zijn leven een pleister opplakte in zijn eigen huidskleur.

De tweet ging vorig jaar viral en bracht een hele reeks reacties op gang vanwege het gebrek aan pleisters in verschillende huidskleuren. Ook diverse Amerikaanse celebreties mengde zich in de kwestie en lichtte het gebrek aan gekleurde pleister toe.

Nog niet in Nederlandse supermarkten

Tesco wilde het sleeptouw nemen in Engeland en verkoopt vanaf nu pleisters in drie verschillende huidskleuren. “Als een van de grootste supermarkten in Engeland begrijpen we dat onze producten de diversiteit van onze klanten en collega’s moeten vertegenwoordigen”, aldus Nicola Robinson, hoofd van beauty en wellness bij Tesco.

Bekijk ook:
De populairste studierichtingen in Nederland

In de schappen van de Nederlandse supermarkten zijn de pleisters nog niet te vinden. Wel kan je ze hier bestellen >

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.