Komt er echt een mobiele Crash Bandicoot game? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Komt er echt een mobiele Crash Bandicoot game?

Hoe gaaf zou het zijn als er een Crash Bandicoot game voor mobiel komt. De eerste game stamt alweer uit het jaar 1996 en werd uitgebracht voor de PlayStation. Van 1996 tot en met het jaar 2000 zagen we elk jaar een nieuwe game op de Playstation uitgebracht worden. In totaal zijn er 17 games uitgebracht voor de spelcomputers (tot en met 2019). Niet alleen op de Playstation, maar ook op andere spelcomputers en de PC. Maar weten we nog wie en wat Crash Bandicoot is?

Wie en wat is Crash Bandicoot?

Crash Bandicoot is een buideldier en hij was het slachtoffer van een wetenschappelijk experiment. Het wetenschappelijk experiment werd door Dr. Neo Cortex uitgevoerd. Net zoals bij Sonic ben je continu aan het rennen. Crash kan rennen, springen en om zijn eigen as draaien. Door om zijn eigen as te draaien kan je houten kisten kapotslaan en tegenstanders uitschakelen.

Bekijk ook:
Gokken op een veilige manier

Crash Bandicoot - Dr. Neo Cortex

Het is de bedoeling om zoveel mogelijk fruit te verzamelen en door verschillende omgevingen te rennen om in leven te blijven. Vervolgens ren je naar het eind van de level toe. Tijdens het rennen kom je verschillende dozen en voorwerpen tegen. Sommige dozen en voorwerpen brengen je fruit of levens, maar andere kunnen je schade toedoen. Crash is al die jaren al populair en wordt door GameRankings zelfs met een 80% score beoordeeld. De graphics en de visuele stijl zijn dus erg geliefd bij gamers.

Maar kan je Crash Bandicoot straks ook op je smartphone spelen?

Het is nog niet helemaal officieel dat we straks Crash Bandicoot op onze smartphones kunnen spelen, maar de kans is aanzienlijk groot. Groot in als we weten bijna wel zeker dat die gaat komen. Activision zou namelijk bezig zijn om een mobiele versie te maken. De game gaat eruitzien zoals de games “Subway Surfer” en “Temple Run” waar je eindeloos kan blijven rennen. De Endless Run Game wordt dit type games ook wel genoemd.

Bekijk ook:
Dit zijn de top games om naar uit te kijken in 2024

Als het zo ver is dan betekent dit dat we weer eindeloos Crash kunnen spelen. Want zeg nou eerlijk, we krijgen er toch geen genoeg van om eindeloos over obstakels te springen, vijanden te ontwijken en een nieuwe high score te behalen?

Wanneer de game uitkomt is overigens nog niet bekend, maar als het zo ver is dan ga je het zeker snel op de social kanalen voorbij zien komen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.