Geniet van je melkflessen, je hebt ze niet voor niets! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Geniet van je melkflessen, je hebt ze niet voor niets!

Kankerexpert Peter Huijgens geeft aan dat we trots moeten zijn op onze melkflessen. We hebben ze namelijk niet voor niets. Uren liggen bakken onder de zonnebank om een mooie teint te krijgen is slecht voor de gezondheid. De uitspraken van de professor leiden tot veel kritiek onder de bezoekers van zonnebanken. Maar toch zijn er ook mensen die het zo met hem eens zijn.

Huidkanker is de nummer één vastgestelde kankersoort

Eerder schreven we al over huidkanker. Het aantal mensen met huidkanker stijgt enorm in de afgelopen jaren. Volgens Huijgens is dat ook absoluut niet gek. We hebben met z'n allen een soort ideaal beeld gecreëerd waarbij je pas mooi bent als je een gebruinde huid hebt. En ook Huijgens is het er over eens. Een beetje kleur is niet verkeerd, maar als je helemaal niet bruin geworden bent tijdens je vakantie is dat ook zeker een compliment. Mensen met een blanke huid zijn namelijk niet voor niets blank.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Gedragsveranderingen zijn moeilijk

Ook dermatologen sluiten zich aan bij de bevindingen en opmerkingen van Huijgens. Huidkanker is gewoon simpelweg de snelst groeiende kankervorm. En om die situatie om te draaien is nou eenmaal een gedragsverandering nodig. Maar we weten met z'n allen dat een gedragsverandering heel wat tijd kost.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.