Dit zijn de meest voorkomende goede voornemens 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de meest voorkomende goede voornemens

Een nieuw jaar betekent voor veel mensen weer nieuwe voornemens. Vol goede moed het nieuwe jaar ingaan, dat is natuurlijk allemaal veelbelovend. Benieuwd wat de meest voorkomende goede voornemens zijn? Je lees het in dit artikel.

Afvallen

Dit goede voornemen herkennen vast velen van jullie wel: afvallen. Je neemt jezelf voor dat je flink een paar kilo’s kwijt wilt in het nieuwe jaar. En dit is natuurlijk een mooi voornemen, als jij er graag op je best wilt uitzien in het nieuwe jaar.

Meer sporten

Een ander veelvoorkomend goed voornemen voor velen is meer sporten. Vooral de eerste weken van januari wordt dit voornemen vaak prima volgehouden, maar naar mate de tijd vordert zien we dit voornemen bij veel mensen toch mislukken. Je moet er dan ook met de volle moed tegenaan gaan en echt de volle 100% geven als je dit voornemen wilt bereiken. Dus stap de sportschool in of ga thuis aan de slag. Je hoeft hiervoor echt niet iedere dag een sportsessie te plannen, zodra je het maar meer probeert dan je het al deed. Dan is jouw voornemen voor het nieuwe jaar sowieso geslaagd!

Bekijk ook:
5 apps voor het volhouden van jouw goede voornemens

Stoppen met roken of drinken

Een goed voornemen dat we ieder jaar weer veel horen is stoppen met roken of stoppen met drinken. Hoewel dit natuurlijk een lastig voornemen kan zijn, is het uiteraard wel een heel mooi voornemen. Met dit goede voornemen kun je namelijk een gezonder leven tegemoet gaan en dat is uiteraard ontzettend goed.

Minder geld uitgeven

Een goed voornemen voor velen is om minder geld uit te geven in het nieuwe jaar en om dus meer geld te gaan sparen. Dit is een mooi voornemen als jij vindt dat je het jaar ervoor veel geld hebt uitgegeven dat niet altijd noodzakelijk was. Misschien te veel geshopt, uiteten geweest of juist eten besteld. Het is dan ook een goed voornemen om dit proberen te minderen. Zo kun je meer geld sparen dat je later kunt gebruiken voor andere noodzakelijke dingen.

Meer tijd doorbrengen met familie of vrienden

Een voornemen dat we ook vaak horen is dat mensen meer tijd willen doorbrengen met familie of vrienden. Hoewel dit in 2020 maar lastig mogelijk was door de maatregelen van het coronavirus, is dit wel een voornemen dat voor ieder elk jaar voor velen goed van pas komt. Familie en vrienden zijn voor veel mensen enorm belangrijk, dus het is zeker een mooi voornemen om meer tijd met hen te spenderen in een nieuw jaar.

Bekijk ook:
10 Goede voornemens voor 2021

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.