Tegoed voor online games bestellen in een webshop 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Tegoed voor online games bestellen in een webshop

In het verleden bezocht men vaak een kiosk of bijvoorbeeld boekenwinkel om tegoed te kopen voor online games. Verschillende spellen boden de mogelijkheid om credits te kopen, waarmee je nog meer uit het spel kon halen. Ook nu nog zijn er talloze voorbeelden van spellen die deze mogelijkheid bieden. Denk bijvoorbeeld aan FIFA, waar je pakketjes met spelers koopt in ruil voor credits. Of wat te denken van Call of Duty, waarin je outfits kunt verzamelen door credits te kopen! Belangrijk verschil ten opzichte van vroeger: de gamekaarten worden tegenwoordig online bestelt. 

Ruim aanbod aan tegoedkaarten voor games 
Het aanbod aan tegoedkaarten voor het spelen van games en het doen van in-game aankopen is sterk gegroeid. Diverse webshops bieden je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een Nintendo e-shop kaart te kopen, of bijvoorbeeld een kaart om spellen in de PS Store te bestellen. Wellicht vraag je jezelf af: betalen met iDEAL is toch ook mogelijk in deze digitale winkels? Dat klopt! Belangrijk voordeel van het in een webshop kopen van deze kaarten is dat je ook op andere manieren af kunt rekenen. Mogelijk heb je nog een VVV-bon liggen van je verjaardag. In de webshops zet je deze om naar een Nintendo e-shop kaart. 

Bekijk ook:
Wat is er zo speciaal aan een casino zonder registratie?

Paysafecard al jaren de populairste tegoedkaart
Niet alleen een VVV-bon kan worden omgezet naar een bon voor de Nintendo e-shop of bijvoorbeeld de PS Store van Sony. Al jaren is de Paysafecard de populairste tegoedkaart voor het doen van aankopen in deze digitale winkels. Je kunt de Paysafe card kopen online of in een fysieke winkel. Onder meer boekhandels en postkantoren bieden deze tegoedkaart aan. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om als cadeautje weg te geven aan iemand anders! 

Code vaak direct in je mailbox 
Niet alleen het feit dat je met bijvoorbeeld een VVV-bon af kunt rekenen in deze webwinkels met tegoedkaarten voor games is een belangrijk voordeel. Ook hoef je nooit lang te wachten, tot de code van deze tegoedkaarten binnen is. Het maakt dat je deze kaarten beter digitaal kunt kopen, dan in een fysieke winkel. Daarbij zijn deze webshops de hele dag door operatief. Als je in de avond een tegoedkaart voor een game bestelt, heb je deze normaliter net zo snel binnen als wanneer je de bestelling overdag plaatst. Ideaal, wanneer je tijdens het gamen merkt dat je nog wat credits nodig hebt om je team of karakter te versterken!

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.