De voordelen van een Sim Only abonnement 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De voordelen van een Sim Only abonnement

Wanneer je nog een smartphone in goede conditie hebt of kan genieten van de luxe om een los toestel aan te schaffen dan is een Sim Only abonnement de perfecte keuze. Met een Sim Only kan je altijd een goedkoop mobiel abonnement afsluiten. Hiermee zeg je dag tegen maandelijkse hoge kosten. Maar wat is Sim Only? Sim Only zijn losse abonnementen die je aankoopt zonder toestel. Je krijgt dus alleen een nieuwe simkaart.

Wat is het voordeel van Sim Only?

Het grootste voordeel is dat een Sim Only abonnement meestal goedkoper is dan een soortgelijk mobiel abonnement met je telefoon. Zeker als je het vergelijk met de abonnementsprijzen van nieuwe smartphones. Smartphones worden namelijk steeds duurder en dat zien we ook terug in de abonnementskosten. Naast de lage abonnementskosten van Sim Only geniet je vaak ook van de volgende voordelen:

  • Maandelijks opzegbaar.
  • Flexibele abonnementen.
  • Zelf je eigen smartphone kiezen (nieuw of refurbished).
  • Je kan ook je huidige telefoon behouden.
Bekijk ook:
7 opmerkelijke verschillen tussen ochtend- en avondmensen

Sim only vs refurbished smartphones

Met de opkomst en de steeds beter wordende kwaliteit van refurbished wordt Sim Only ook populairder. Voor diegene die nog niet op de hoogte zijn van refurbished smartphones. Een refurbished smartphone is een toestel dat eerder in gebruik is geweest. Bedrijven kopen deze smartphones in en repareren deze, zodat het toestel altijd weer 100% technisch in orde is. Daar zijn bedrijven zo zeker van dat ze je gewoon twee jaar garantie geven op eventuele technische mankementen. Het verschil met “nieuwe” smartphones zit hem aan de buitenkant. Refurbished smartphones kunnen enkele krasjes bevatten.

Een voordeel van refurbished smartphones is een veel lagere prijs en je kan vaak ook kiezen uit oudere modellen, zoals een iPhone 7 die nieuw niet meer te kopen is. Deze smartphones zijn vaak goed betaalbaar als los toestel en dan komt een goedkope mobiele abonnement natuurlijk uitstekend van pas!

Conclusie

Wanneer je nog een smartphone in huis hebt die het goed doet, liever een nieuw of refurbished toestel koopt dan eens een Sim Only de beste keuze die je kan maken. Natuurlijk is een goedkope mobiele abonnement ook goed te gebruiken bij tweedehands toestellen, maar let wel altijd even op de kwaliteit, voordat je een tweedehands toestel van iemand koopt.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.