datingapp
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze datingapp is speciaal voor mensen met een maatje meer

In een tijd waarin bodyshaming veel voorkomt kunnen mensen zich op datingapps onzeker voelen, wat weer resulteert in bewerkte foto’s en video’s om ‘het perfecte plaatje’ te creëren. Het maakt uiteraard niet uit of je een maatje meer hebt, veel mensen houden wel van een extra beetje liefde om te kunnen knuffelen. Er bestaat een datingsite waarop mensen met een maatje meer gelijkgestemden kunnen vinden.

Dating voor wat vollere mensen

Er is een nieuwe datingapp ontwikkeld dat wat vollere mensen wereldwijd met elkaar in contact laat komen. De app ‘WooPlus’ rekent af met bodyshaming en wint steeds meer aan populariteit. Mensen zijn wel een beetje klaar met ‘al dat fake en bodyshaming op Tinder’, dus zien ze deze nieuwe app als een verademing en een frisse wind op het gebied van online dating.

WooPlus is ook actief op alle social media-kanalen, en lijkt inderdaad door veel mensen omarmd te worden. De succesverhalen spreken voor zich, want er zijn bijvoorbeeld veel TikTok-gebruikers die na lang Tinderen uiteindelijk hun liefde hebben gevonden op WooPlus. “Bodyshaming bestaat bij ons niet” zo liet de organisatie achter de nieuwe datingapp weten.

WooPlus dating voor mensen met een maatje meer

De datingapp speelt in op de problematiek dat zich vooral online afspeelt. Het idee dat mensen er perfect uit moeten zien wordt versterkt door influencers op social media die ‘hun perfecte lichaam’ showen, en daarmee een verkeerd signaal afgeven aan mannen en vrouwen die hen als rolmodel zien. Datingapp Tinder is een goed voorbeeld van hoe onzeker mensen in de huidige tijdgeest zijn over hun lichaam.

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

De filters en photoshops zijn eerder regel dan uitzondering, net zoals cosmetische ingrepen zoals bilimplantaten en lipfillers. WooPlus wil daar een helder antwoord op geven; je bent mooi zoals je bent. Om deze reden wint de datingapp aan terrein en lijkt een grote concurrent van Tinder en andere apps te worden. Als je jezelf aan wilt melden dan kan dat uiteraard door de app te downloaden of naar de website te gaan.

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.