Cadeau tip voor Sinterklaas: geef een Cheqi 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Cadeau tip voor Sinterklaas: geef een Cheqi

Weet je nog niet wat je met Sinterklaas moet geven en zoek je nog inspiratie voor leuke cadeautjes? Overweeg dan eens om een Cheqi cadeau te geven! Met Cheqi kan je iemand een geldbedrag sturen, inclusief kaart en cadeautje! Dat gaat super eenvoudig en in dit artikel leggen we uit hoe je dat kan doen!

Hoe werkt Cheqi?

Cheqi is een leuke app waarmee je eenvoudig geld, kaarten en cadeautjes kan sturen. De cadeautjes app werkt op de volgende manier:

  1. Kies een kaart; bij een cadeautje hoort natuurlijk een leuke kaart en als eerste stap mag je dan ook een kaart uitzoeken. Er zijn meer dan genoeg opties voor allerlei soorten gelegenheden. Zo heb je algemene kaarten om iemand te feliciteren, maar er zijn bijvoorbeeld ook genoeg kaarten die passen bij het Sinterklaasthema.
  2. Kies een bedrag; met Cheqi geef je iemand een geldbedrag cadeau en je kan helemaal zelf kiezen hoe hoog dit bedrag is. Zo kan je bijvoorbeeld voor een klein bedrag kiezen zoals 5 euro, maar je kan ook flink uitpakken door bijvoorbeeld 50 euro te geven. De keuze is helemaal aan jou!
  3. Schrijf een boodschap; nadat je een leuke kaart hebt uitgezocht, is het tijd om een mooie boodschap te schrijven. Dit kan bijvoorbeeld een hele simpele felicitatie zijn, maar voor Sinterklaas zou je bijvoorbeeld een klein gedichtje kunnen schrijven. Vergeet daaronder niet je naam te schrijven, want het is wel zo leuk als de ontvanger weet van wie de Cheqi afkomstig is!
  4. Kies een cadeautje; een mooie kaart en een geldbedrag is al een aardige gift, maar soms wil je extra uitpakken en daar ook nog een cadeautje bij geven. Bij Cheqi is dat gewoon mogelijk en via de app kan je dus ook een cadeautje aan het pakket toevoegen.
  5. Verzendgegevens invullen; daarna moet je het adres invullen van de ontvanger en de bezorgdatum. Je kan een Cheqi ook thuis laten bezorgen en dan kan je dit cadeautje zelf geven. Je hebt dus niet een bankrekeningnummer van iemand nodig om een Cheqi te sturen!
  6. Betalen; als laatste moet je via iDEAL betalen. Daarna gaan ze bij Cheqi aan de slag met je cadeautje!
Bekijk ook:
Dit zijn de populairste namen van jongens en meisjes wereldwijd

De app is tevens beschikbaar voor iOS en Android.

Hoe ziet een Cheqi eruit?

De ontvanger van een Cheqi krijgt een leuke kaart met op de achterkant een QR-code. Die QR-code moet worden gescand en daarmee kan iemand het geldbedrag in ontvangst nemen. Daarvoor moet de ontvanger zich eerst identificeren. Vervolgens staat het geld op de eerstvolgende werkdag op de gewenste rekening.

Op de onderstaande foto kan je twee Cheqi kaarten in de stijl van Sinterklaas zien:

Cadeau tip voor Sinterklaas: geef een Cheqi 17

En zo ziet de QR code eruit van een Cheqi:

Cadeau tip voor Sinterklaas: geef een Cheqi 18

Wanneer geef je een Cheqi?

Een Cheqi is altijd een leuk idee om als cadeautje te geven, want laten we eerlijk zijn; het is altijd fijn om geld te krijgen. Cheqi is dus een ideaal cadeautje om straks met Sinterklaas te geven, zeker als je niet goed weet wat je voor iemand moet kopen. Dit is ook weer veel leuker dan gewoon een geldbedrag overmaken.

Bekijk ook:
De betekenis van dromen: wat betekent jouw droom?

Een Cheqi is daarnaast ook een tof cadeautje voor andere gelegenheden. Zo kan je dit bijvoorbeeld ook geven voor een verjaardag of als iemand geslaagd is.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.