Babyboom november 2020? Dit zijn de stomste babynamen ooit 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Babyboom november 2020? Dit zijn de stomste babynamen ooit

Nu we met z’n allen aan huis zijn gebonden, kunnen we op onze vingers natellen dat er november van dit jaar wel eens een flinke babyboom zou kunnen ontstaan. De verveling slaat immers genadeloos toe. Mocht je tot de doelgroep behoren en alvast nadenkt over een gepaste babynaam, check dan even het onderstaande lijstje. Dit zijn namelijk de stomste namen die ooit aan een kind zijn gegeven.

Bekijk ook:
Quiz: Ken jij de populairste babynamen?

De meest bizarre namen voor een baby

Onze fantasie is niet op hol geslagen bij het maken van dit artikel. De namen zijn namelijk afkomstig van het register dat door de Burgerlijke Stand wordt bijgehouden. Deze namen zijn dus écht ingediend, en waar toegestaan ook gebruikt.

Meisjesnamen

1. Qut : Jazeker, je spreekt het niet uit als “kuut” maar gewoon ordinair als “kut”. Deze naam verdient toch echt wel een plaatsje in deze top 5.

2. Talula does the Hula: Geen grap maar echt gebeurd. Hoewel haar roepnaam waarschijnlijk wel Talula zal zijn geweest, heeft de rechterlijke macht deze naam uiteindelijk toch verboden. Jammer voor het meisje, want ze heeft tot op haar 9e deze naam gedragen.

Babyboom november 2020? Dit zijn de stomste babynamen ooit 16

3. Tsjakkalotte: Aan de naam kun je wel raden wie deze naam heeft bedacht. Emile Ratelband diende deze naam in toen hij zijn dochter in 2001 kwam aangeven bij het gemeentehuis. De ambtenaar weigerde dit.

4. BRFXXCCXXMNPCCCCLLLMMNPRXVCLMNCKSSQLBB11116: Maak je geen zorgen, het is geen vastloper op het toetsenbord. Hoe je dit uitspreekt? Gewoon als “Albin”. De naam is afkomstig uit Zweden maar werd, gelukkig voor het kind, afgekeurd.

5. Geurtje: Ook Geurtje is een naam die écht bedacht is door trotse ouders. En ja, de naam is nog goedgekeurd ook. Arm kind.

Jongensnamen

1. Anus: Wat “Qut” is voor een meisje, is Anus voor een jongen. Een Deens stel besloot hun zoon zo te noemen. Misschien heeft het in Denemarken een andere betekenis, maar hier in Nederland kun je deze naam beter overslaan.

2. Chow Tow: Chow Tow klinkt meer als een nieuwe rage, maar de naam betekent letterlijk “stinkhoofd”.  In Maleisië schijnt het een veel voorkomende babynaam voor jongens te zijn.

Babyboom november 2020? Dit zijn de stomste babynamen ooit 17

3. Akuma: Akuma betekent duivel in het Japans. Een vader wilde zijn zoon deze naam zo graag meegegeven, dat hij het zelfs tot aan de Hoge Raad heeft verdedigd. Gelukkig voor het kind is het feestje niet doorgegaan.

4. Servet: Eindelijk weer een oer Hollandse naam. Servet is een echt bestaande jongensnaam. Ergens in Nederland loopt er dus een jongetje rond die luistert naar: “Servet, eten!”. Lekker..

5. Simba: Natuurlijk kun je van zijn van de Lion King, maar om je eigen welp nou zo te noemen? Toch is dit een jongensnaam die écht is aangegeven in Nederland.

Bijzondere voor- en achternamen

Ook met voor- en achternamen kun je eindeloze variaties maken. Er zijn heel wat ouders die creatief aan de slag gaan met het bedenken van een bijpassende voornaam voor het kind. Wat dacht je van deze:

1. Bloem Pot

2. Coos Busters

3. Beau ter Ham

4. Metje Hol

5. Peter Celie

6. Annewil Hokken

7. Mat Ras

8. Bente Bruijn

9. Chris Mus

10. Dies Groot

Bekijk ook:
De beste babyfoons met camera; een top 5!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.