voordelen thuiswerken
Saved Read later
Deel dit bericht

5 voordelen van thuiswerken

Nu we met zijn allen massaal binnen zitten en thuiswerken worden we langzamerhand een beetje gek. We willen zo snel mogelijk weer naar buiten en ons eigen ding kunnen doen. Even lekker een terrasje pakken met vrienden, op bezoek gaan bij familie en lekker shoppen, daar verlangen we naar. Dat thuiszitten is alleen maar saai en vervelend voor velen. Toch zitten er ook voordelen aan het thuisblijven.

Kleding is optioneel

Waar we normaal gesproken elke dag onze kleding klaarleggen voor de volgende dag, kunnen we nu makkelijk het shirt van gisteren aan. Niemand die ons erop aankijkt! Zelfs bij een video oproep kun je gewoon lekker in je onderbroek blijven zitten. Hoe chill is dat! Even geen wekker extra vroeg hoeven zetten zodat je er tip-top uitziet, gewoon lekker puur natuur.

koekjes

Altijd eten in de buurt

Normaal gesproken heb je aangewezen tijden op het werk waarop je even pauze mag nemen om te eten en drinken. Nu kun je lekker eten en drinken wanneer jij daar zin in hebt! Weet je wat? Pak gewoon lekker een gezinszak chips erbij, in plaats van een gezonde boterham, nu het nog kan! Geen hond die er wat van zal zeggen, want ze zien het toch lekker niet!

Bekijk ook:
De 10 beste tips tegen hooikoorts

Je leert je partner echt kennen

Werk en privé houden we normaal gescheiden, maar nu we zoveel mogelijk thuis moeten werken is het even niet anders. Maar zo zien we wel weer een andere kant van onze partner! Misschien vindt je het wel enorm sexy om te zien hoe bazig jouw partner kan zijn als hij een project opstart, maar het kan ook zo zijn dat je je juist enorm ergert aan de persoon die jouw partner op het werk is. Hoe dan ook, dit is een kant van jouw partner die je normaal niet ziet, en dat blijft toch altijd wel interessant.

Minder stress

Soms kan het werk best lastig zijn, en op de werkplek kun je vaak niet even van de stress ontkomen. Gelukkig is dat thuis heel anders. Je hebt geen druk om je heen van collega's of je baas die constant over je schouder kijken, en je kunt gewoon even een paar minuutjes voor jezelf nemen als dat nodig is.

Bekijk ook:
7 opmerkelijke verschillen tussen ochtend- en avondmensen

Geen reistijd

Hoe heerlijk is het om even geen extreem vroege wekker te hoeven zetten? Net even dat uurtje extra blijven liggen is precies wat je nodig had! En als je klaar bent met werken? Dan ben je al thuis, dus je hoeft ook geen uren in de file te staan. Een klein beetje extra tijd voor jezelf kan helemaal geen kwaad, en daar mag je best van genieten!

Bekijk ook

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.