10 Nuttige cadeautjes die je kan geven 12
Saved Read later
Deel dit bericht

10 Nuttige cadeautjes die je kan geven

Het komt regelmatig voor dat we iemand een cadeautje geven, maar het bedenken van een geschikt geschenk is soms nog een behoorlijke opgave. Zoek jij nog inspiratie voor een paar cadeautjes en wil je het liefste een praktisch presentje geven? Dan moet je snel verder lezen, want in dit artikel zetten we tien nuttige cadeautips voor je op een rij met spulletjes die altijd van pas komen!

Tip 1: Douchegel of shampoo

Bijna iedereen maakt wel gebruik van verzorgingsproducten, dus met een lekkere douchgel of shampoo kan je vast veel mensen blij maken. Andere verzorgingsproducten zijn ook geen verkeerde aanrader. Zo kan je ook deodorant, handgel of handzeep cadeau doen. Klinkt dat als een goed idee? Kijk dan even rond bij de online drogist op Plein.nl, daar kan je al deze producten vinden.

Tip 2: Kleren

Het is ook een leuk idee om iemand een mooi kledingstuk cadeau te geven. Al moet je hier wel een beetje letten op de smaak en maat van de persoon. Als je op safe wilt spelen kan je er altijd voor kiezen om iemand een muts of sjaal te geven. Deze kledingstukken komen in de winter goed van pas, en zitten sowieso wel goed.

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

10 Nuttige cadeautjes die je kan geven 13

Tip 3: Netflix abonnement

Moet je iemand een cadeau geven die van films en televisie houdt, maar nog geen Netflix abonnement heeft? Dan is dit het ideale moment om daar verandering in te brengen! In plaats van Netflix kan je overigens ook voor een andere streamingsservice – zoals Disney+, Videoland of Amazon Prime – kiezen.

Extra tip: sommige mensen (vaak de oudere generatie) weten vaak niet hoe ze deze diensten moeten installeren/gebruiken, dus als extra “cadeautje” kan je laten zien hoe dit moet!

Tip 4: Rugzak

Een andere praktische cadeautip is een rugzak. Dit is zeker handig voor studenten en mensen die vaak op reis gaan.

10 Nuttige cadeautjes die je kan geven 14

Tip 5: Zonnebril

Wil je iemand een goedkoop, maar praktisch cadeautje geven? Dan is een zonnebril ook een goed idee. Dan hebben we het vooral over de zonnebrillen van niet al te hoge kwaliteit die er wel leuk uitzien. Al kan je ook extra geld uitgeven voor een goede zonnebril, maar dan kan je die beter samen uitzoeken.

Bekijk ook:
Hoe bescherm ik mijn belangen bij ontslag tijdens ziekte?

Tip 6: Een notitieboekje

Een handig notitieboekje komt ook vaak van pas, dus ook dit kan een praktisch presentje zijn. Dit is ook weer een handig cadeau voor studenten.

10 Nuttige cadeautjes die je kan geven 15

Tip 7: Kookboek

Wil je iemand een cadeau geven die graag in de keuken staat? Dan is een kookboek een top geschenk. En wie weet mag jij in de toekomst dan een van de recepten uit het boek ook nog eens zelf proeven!

Tip 8: Muziekoortjes

Iedereen kent de frustratie wel van muziekoortjes die kapot gaan. Een paar extra (nieuwe) oortjes zijn daarom dan ook vaak een goede gift. Wil je extra uitpakken, dan kan je er ook voor kiezen om draadloze oortjes cadeau te doen.

10 Nuttige cadeautjes die je kan geven 16

Tip 9: Robotstofzuiger

Als je een duur cadeau wilt geven, dan kan je eens nadenken over een robotstofzuiger. Die kan lekker een van de saaie huishoudtaken overnemen en dat vindt niemand vervelend.

Tip 10: Cadeaubon

Heb je echt geen inspiratie voor een leuk cadeau en zat er ook geen geschikte tip tussen? Dan is het waarschijnlijk een goed idee om een cadeaubon als laatste redmiddel te beschouwen. Nee, het is zeker geen super origineel cadeau met de wow-factor. Maar, zo weet je in ieder geval wel zeker dat je geld niet verloren gaat aan een miskoop!

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.