glühwein spa
Saved Read later
Deel dit bericht

Kerst-bucketlist: hier kun je een bad in glühwein nemen

Als de donkere dagen weer aanbreken, en de mutsen weer opgedaan mogen worden, dan is niets lekkerder dan een wandeling over een kerstmarkt terwijl je geniet van een glas glühwein. Je kunt dit gevoel echter ook naar de volgend level tillen door een bad te nemen in het goedje, en wij weten waar dat kan.

Glühwein Spa Day

Tijdens de Glühwein Spa Day kun je jezelf lekker onderdompelen in een warm bad met glühwein terwijl je ondertussen rozig wordt van een paar glazen van het lekkere goedje. De opzet in dit aparte welness-centrum is een beetje hetzelfde als de spa’s die we zijn gewend, alleen staat deze in het teken van glühwein, en de ingrediënten die nodig zijn om het winterse goedje te maken.

Het bedrijf dat dit mogelijk maakt biedt niet alleen een bad vol met glühwein aan, maar ook andere behandelingen waarbij de ingrediënten, van de wijn, zoals kruiden en specerijen, worden gebruikt voor een ultieme relax-ervaring. Zo wordt er gebruik gemaakt van bruine suiker, kaneel, en sinaasappel. Deze behandelingen zijn goed voor de huid en hebben een antioxidante uitwerking.

glühwein Spaseekers

Beeld: Spaseekers

Perfect uitje voor de kerstperiode

Je kunt er dus een bad in glühwein nemen, of jezelf laten masseren terwijl je geniet van de heerlijke geuren in de ruimte waar je bent. Een massage werkt uiterst rustgevend, en duurt 45 minuten. Het bedrijf laat weten dat ze zaden van watermeloenen gebruiken om hun massageolie te maken, dit zou een stressverlagende werking hebben. Maar het is toch echt een bad met rode en geurige wijn waarvoor je deze spa moet bezoeken.

Bekijk ook:
Nederland kiest nog altijd massaal voor de fiets: De meest verrassende trends

Het bad met glühwein is standaard 37 graden Celcius, waardoor je poriën open gaan staan en de heilzame werking op een unieke manier zijn werk kan doen. Je moet er echter wel voor naar Engeland, naar Shrigley Hall in Cheshire. Maar dan plakken jullie er toch gewoon een gezellige weekendtrip aan vast. Dit uitje is perfect voor een kerstuitje voor jou en je vriendengroep, maar ook perfect om weg te geven als kerstcadeau.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.