Heb je een visum nodig? Vraag je visum online aan bij Traveldocs! 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Heb je een visum nodig? Vraag je visum online aan bij Traveldocs!

Voor veel landen op andere continenten heb je een visum nodig. Heb je dit visum niet? Dan krijg je geen toegang tot het land. Mocht je een reis naar een verre bestemming boeken, is het daarom aan te raden om tijdig je visum te regelen.

Voor het regelen van een visum heb je meerdere mogelijkheden. Je kunt dit bijvoorbeeld via een ambassade regelen, maar je kunt dit ook online regelen. Een visum online regelen is om meerdere redenen aan te raden.

Voordelen van een visum online regelen

  • Gemak dient de mens. Door online een visum te regelen, geniet je van veel gemak. Je hoeft je huis niet te verlaten, terwijl je wel tijdig je visum kunt regelen. Indien je dit bij een specialist doet, doe je dit ook nog eens heel snel.
  • Interessante tarieven. Voor het aanvragen van een visum wordt normaal gesproken een vast tarief gerekend. Kies je ervoor om online het visum aan te vragen? Dan geniet je veelal van nog lagere prijzen. Dit komt puur doordat de online aanbieders weinig kosten maken, waardoor de diensten goedkoop aangeboden kunnen worden. De korting kan oplopen tot wel 35%!
  • Voor veel landen mogelijk. Een visum online regelen is ook nog eens voor veel landen mogelijk. Dit doe je bijvoorbeeld voor een vakantie naar Canada, maar ook voor Cambodja en Vietnam. Om maar twee landen te noemen waarvoor je online een visum aan kunt vragen.
Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

Visum Vietnam aanvragen

Een visum voor Vietnam online aanvragen is niet al te lastig. Ga hiervoor naar de website Traveldocs en vraag het visum aan. Hierbij moet je allerlei gegevens invullen, waaronder persoonlijke gegevens. Een visum wordt immers altijd per persoon verstrekt. Als je bijvoorbeeld met 5 personen naar Vietnam gaat, heb je 5 visa nodig.

Heb je alle persoonlijke gegevens ingevuld? Dan kun je de betaling afronden. Je hebt hierbij bij bovengenoemde website de keuze uit meerdere betaalmethoden. Nadat je de betaling afgerond hebt, wordt de procedure in gang gezet. Na ongeveer 3 werkdagen ontvang je het e-visum per mail. Met dit visum krijg je vervolgens toegang tot Vietnam!

Visum Verenigde Staten van Amerika aanvragen

Een visum of Esta aanvragen voor de Verenigde Staten van Amerika aanvragen doe je ook makkelijk via Traveldocs. Via de website van Traveldocs kun je snel en eenvoudig een ESTA aanvragen vanaf euro 42,95.

Ook hierbij geldt dat je een visum per persoon aanvraagt. Als je met meerdere personen reist, moet je dus meerdere aanvragen indienen. Wel is het goed om te weten dat een ESATA eigenlijk geen echt visum is. Het is meer een digitale reistoestemming, waarmee je het land binnen kunt komen.

Bekijk ook:
Nederland kiest nog altijd massaal voor de fiets: De meest verrassende trends

Het aanvragen gaat volledig hetzelfde als bij een visum voor Vietnam. Doorloop de stappen, rond de betaling af en ontvang je ESTA binnen een paar werkdagen in je mailbox. Met dit digitale bestand krijg je vervolgens toegang tot dit diverse land.

Visum Cambodja aanvragen

Ook voor het Aziatische land Cambodja heb je een visum nodig. Heb je dit visum niet tijdig geregeld? Dan krijg je geen toegang tot dit land.

Een visum voor Cambodja aanvragen is ook via bovenstaande website mogelijk. Je vraagt dit visum online aan, waarvoor je een bedrag vanaf 59,95 euro voor moet betalen. Door de stappen te doorlopen, heb je binnen van mum tijd het visum voor Cambodja geregeld. Dit visum krijg je vervolgens binnen 3 werkdagen per mail aangeleverd.

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.