Top 10 Nintendo Switch games - Januari 2022 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Nintendo Switch games – Januari 2022

In deze top 10 bespreken we de populairste Nintendo Switch games van de maand januari. Welke Nintendo games speel jij nu op de Switch?

Top 10 Nintendo Switch games

De top 10 Nintendo Switch games van deze maand is samengesteld op basis van de huidige bestsellerlijst van Nintendo.

10. Stardew Valley

Op de tiende plek in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand staat Stardew Valley. In dit grappige spelletje erf je de boerderij van je grootvader. De boerderij verkeert niet in al te beste staat en het dorpje heeft ook betere tijden gekend, maar met wat inzet kan je hier een paradijsje van maken.

Bekijk hieronder de trailer van Stardew Valley:

9. Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered

Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered staat op de negende plek in de top 10 Nintendo Switch games van januari. Het spel speelt zicht 50 jaar af na de gebeurtenissen van het originele spel Red Faction. In het spel vecht je voor de vrijheid tegen het Earth Defense Force.

Bekijk hieronder de trailer van Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered:

8. Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

Ori and the Blind Forest staat op de achtste plek in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand. In de game wordt Ori op avontuur gestuurd om het bos van Nibel te redden.

Bekijk hieronder de trailer van Ori and the Blind Forest: Definitive Edition:

Bekijk ook:
10 prachtige Animal Crossing eilanden

7. Animal Crossing: New Horizons

Op de zevende plek in de top 10 Nintendo Switch games van de maand januari staat Animal Crossing: New Horizons. Dit was de echte lockdown game van 2020 en met een nieuwe lockdown die we nu hebben is het niet zo verrassend dat het spelletje weer populair is. In Animal Crossing verhuis je naar een haast onbewoond eiland. Als nieuwe eilandbewoner kan je de omgeving helemaal naar eigen smaak inrichten, al moet je daar wel flink wat werk voor verrichten!

Bekijk hieronder de trailer van Animal Crossing: New Horizons:

6. Overcooked Special Edition

Op de zesde plek in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand staat Overcooked Special Edition. In dit leuke spelletje moet je met meerdere spelers in een chaotische keuken gerechtjes klaar maken onder tijdsdruk. Ben jij snel genoeg om de klanten tevreden te houden, of zou je de grootste nachtmerrie van Gordon Ramsay zijn?

Bekijk hieronder de trailer van Overcooked Special Edition:

5. Among Us

Among Us is ook weer terug in de hitlijsten, want dit spelletje staat nu op de vijfde plek in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand. In dit zeer bekende spelletje kom je met een aantal medespelers terecht in een ruimteschip. Het ruimteschip moet gerepareerd worden, maar een van de spelers is een saboteur die de andere spelers probeert uit te schakelen. Het is dus een soort Wie is de Mol / Weerwolven van Wakkerdam in de ruimte!

Bekijk hieronder de trailer van Among Us:

4. Untitled Goose Game

Op de vierde plek in de top 10 Nintendo Switch games van januari staat Untitled Goose Game. In dit grappige spelletje speel je een gans die een dorpje lastigvalt met pranks, het stelen van spulletjes en het verpesten van de dag van de meeste inwoners.

Bekijk hieronder de trailer van Untitled Goose Game:

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van de populaire game Among Us?

3. Mario Kart 8 Deluxe

Op de derde plek in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand staat Mario Kart 8 Deluxe. In dit zeer bekende spelletje kan je racen met Mario en zijn bekende vrienden. Ben jij de Max Verstappen van de Mario-wereld?

Bekijk hieronder de trailer van Mario Kart 8 Deluxe:

2. Minecraft

Minecraft doet het nu ook heel goed en staat op de tweede plek in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand. In de blokachtige wereld van Minecraft kan je van alles bouwen, als je maar genoeg geduld en talent hebt!

Bekijk hieronder de trailer van Minecraft:

1. Mario Party Superstars

Het populairste spel van dit moment is Mario Party Superstars. Deze leuke multiplayer game staat namelijk op de eerste plek in de top 10 Nintendo Switch games van de maand januari. In het spel kan je weer spelletjes spelen op de vijf klassieke boarden met meer dan 100 minigames. Door de minigames te winnen kan je coins verzamelen en met die coins kan je weer sterren kopen. De speler die de meeste sterren heeft, wint het spel!

Bekijk hieronder de trailer van Mario Party Superstars:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

930

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.