Top 10 meest populaire gadgets 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 meest populaire gadgets

Gadgets zijn misschien niet altijd nodig, maar ze zijn zeker grappig en geniaal om in huis te hebben. In veel gevallen maken ze ons leven ook een stuk leuker en makkelijker. Alleen daarom al is het altijd een goed idee om een aantal gadgets in huis te hebben. Neem als voorbeeld een ijskrabber in de vorm van een angstaanjagende klauw of een voetmassage apparaat. Hieronder vind je de top 10 meest populaire gadgets waar we allemaal gek op zijn.

  1. Een gepersonaliseerde deurmat

Een persoonlijk visitekaartje voor bij jou thuis. Wie wil dat nou niet? Heet mensen welkom of laat ze juist weten dat ze niet mogen aanbellen, behalve als ze wijn bij zich hebben. Jij maakt de keuze met een gepersonaliseerde deurmat.

Top 10 meest populaire gadgets 24

  1. Een gepersonaliseerd glitter kussensloop met foto

Jij en je schatje samen op een kussensloop of misschien wel een foto van jou en je hond of kat in combinatie met glitters. Iedereen kan wel een beetje glitter of bling bling als decoratie gebruiken. Wanneer je met je hand over de kussensloop gaat dan verschijnt de foto of verdwijnt die juist weer.

Bekijk ook:
Creëer je eigen wellnesspa thuis met deze top gadgets

Top 10 meest populaire gadgets 25

  1. Een gepersonaliseerde badjas met foto en tekst

Niet alleen is dit een geweldig cadeau voor anderen, het is ook een leuk cadeau voor jezelf. Creëer een eigen unieke badjas met een foto en tekst, zoals jij het wil. Met een beetje creativiteit kan je de meest geweldige badjassen ontwerpen.

Top 10 meest populaire gadgets 26

  1. 52 dingen die je kan doen tijdens het poepen

Je kan meer op de wc doen dan alleen maar op je telefoon door Facebook heen scrollen. Dit boek bevat maar liefst 112 bladzijden met 52 dingen die je kan doen tijdens het poepen, zoals een baby in de menigte zoeken. Het houdt je in ieder geval lekker bezig.

Top 10 meest populaire gadgets 27

  1. Yeti ijskrabber

Verwijder al het ijs van je ruiten met de Yeti ijskrabber. Een pluche hand met angstaanjagende klauwen die er ook voor zorgt dat je geen koude handen krijgt van het ijs. Dat maakt het ruiten krabben toch een stukje leuker.

Top 10 meest populaire gadgets 28

  1. Een pluche voetmassage-apparaat

Na een hele dag lopen mogen je voeten weleens verwend worden. Schoenen uit en relaxen maar. Dat is precies wat het pluche voetmassage-apparaat voor je doet. Zeg maar dag tegen stress.

Bekijk ook:
Vaarwel vieze kattenbak: Ontdek de Zedar K900, de ultieme oplossing voor een schone kattenbak

Top 10 meest populaire gadgets 29

  1. De flessenpuzzel

Trek in een glas wijn? Dan dien je eerst de puzzel op te lossen, voordat je kan genieten van een lekker glas witte of rode wijn. De fles zit namelijk opgesloten in een houten constructie. Doet ons een beetje aan de bekende puzzel van Expeditie Robinson denken. Heb jij het geduld ervoor?

Top 10 meest populaire gadgets 30

  1. De candy crabber snoepmachine

Grijpautomaten doen het altijd goed, kijk maar naar de kermis. Iedereen heeft weleens gebruik gemaakt van een grijpmachine om een knuffel te winnen. Nu kan je thuis ook met de grijpmachine spelen. Plaats een nepmunt in de automaat en grijp naar al je favoriete snoepgoed.

Top 10 meest populaire gadgets 31

  1. Bier sokken

Voor de echte bierliefhebbers onder ons zijn er ook bier sokken. Ze zijn het ideale cadeau voor de echte bierliefhebber en zitten verpakt in een grappig bierblikje look.

Top 10 meest populaire gadgets 32

  1. De worst guillotine

Ideaal om worst te snijden tijdens een gezellig borrelavondje. Natuurlijk kan je er ook kaas of groente mee snijden. De worst guillotine natuurlijk ook gewoon als keukenaccessoire gebruikt worden!

Top 10 meest populaire gadgets 33

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.