Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe Mac Pro: Luxe versie kost ruim € 62.000 excl. monitor

Wil je écht even lekker uitpakken tijdens de feestdagen? Let dan even op. Apple lanceert namelijk de nieuwe Mac Pro. De huis-tuin-en-keuken-versie schaf je “al” aan voor een slordige v.a prijs van € 6.500. Valt mee? Dat is wel exclusief monitor. Die neem je mee naar huis voor nog eens € 5.500.

Als je echt lekker in de slappe was zit, dan pak je het natuurlijk liever gelijk goed aan. Je koopt de duurste versie van de Mac Pro voor € 62.568. Als je denkt dat dit om een totaalpakket gaat heb je het mis. Hoewel de deze prijs inclusief btw is, moet je de monitor nog wel apart aanschaffen. Dat doe je natuurlijk mét houder die je ook nog eens € 1.099 kost. All I want for Christmas…

Doe mij die maar: computer, monitor en houder voor € 13.000

Je kunt natuurlijk ook genoegen nemen met minder. Als je alleen voor de nieuwe Mac Pro, de monitor én de houder gaat, dan ben je voor pak ‘m beet € 13.000 het mannetje. Je hebt dan wel een 32-inch beeldscherm met nano-glas. Natuurlijk wil je het kekke apparaat ook instellen op de juiste hoogte. Dit doe je met de nieuwe Apple Pro Stand. Niet zomaar een houdertje natuurlijk.

Bekijk ook:
Creëer je eigen wellnesspa thuis met deze top gadgets

Nee, met de Pro Stand kun je het zware beeldscherm eenvoudig kantelen en draaien. Doordat de houder een magnetische functie heeft, komt het beeldscherm makkelijk los. Handig als je hem mee wilt nemen natuurlijk. Hou je liever wat budget over? Een stapeltje oude Sonja Bakker boeken klaren de klus ook. Minder professioneel, dat dan weer wel.

En is die luxe versie dan ingezet met diamanten?

Nee, dat dan weer niet. Maar Apple voorziet je voor deze prijs wél van het crème de la crème onder de specificaties. Je kunt rekenen op een krachtige processor met maar liefst 28 kernen. Ook kun je gebruik maken van 64 gigabyte geheugen, verdeeld over twee videokaarten en een ssd-opslag van 4 terabyte.

Ook aan de mobilisatie heeft Apple gedacht. De nieuwe Mac Pro heeft namelijk wieltjes. Handig, want zo voorkom je krassen op je budget laminaatvloer. De prijs is inclusief btw. Kun je dat bedrag mooi besteden aan het beeldscherm en de houder, want die krijg je namelijk niet mee voor die € 62.000.

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.