Georganiseerd en opgeruimd thuiswerken? Dat kan met Orbitkey! 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Georganiseerd en opgeruimd thuiswerken? Dat kan met Orbitkey!

Door de coronapandemie en de lockdown zijn we steeds meer thuis gaan werken. Dat is op zich geen probleem, maar soms blijft het wel lastig om een thuiswerkplek georganiseerd en opgeruimd te houden. Gelukkig zijn daar hulpmiddelen voor. Zo kan je bijvoorbeeld een stuk meer structuur in je werkplek creëren met de producten van Orbitkey. Zo wordt thuiswerken nog makkelijker en dat heeft alleen maar positieve effecten op je werkprestaties. Super handig dus!

Thuiswerken kan soms best een uitdaging zijn, maar met een beetje hulp kan het een stuk makkelijker gaan. Zo heeft Orbitkey een reeks producten die ervoor zorgen dat je ook thuis georganiseerd en opgeruimd te werk kan gaan. Dat kan met behulp van de Orbitkey desk mat en de Orbitkey Nest. De Orbitkey desk mat is een bureaubladaccessoire die je helpt bij de organisatie van je werkplek, terwijl de Orbitkey Nest een etui is die ideaal is om je kantoorspullen in op te slaan. Zo wordt thuiswerken een makkie!

Orbitkey desk mat

De Orbitkey desk mat is ideaal voor thuiswerkende mensen die veel tijd besteden achter hun computer of laptop. Met deze slimme bureaumat met ingebouwde organisatiefuncties optimaliseer je jouw werkplek binnen no time. Hierdoor kan je veel efficiënter werken, waardoor je prestaties zullen verbeteren. Daarnaast ziet de desk mat er ook nog eens stijlvol uit, dus je werkruimte krijgt daarmee een visuele boost. Klinkt goed toch?

De Orbitkey Desk mat is zowel in het zwart als grijs verkrijgbaar. Je kan daarnaast kiezen uit twee formaten: medium of groot. De medium variant is 680mm x 370mm groot en de grote variant is 890mm x 420mm. De Orbitkey Desk Mat is verkrijgbaar in medium €64,95 en large €84,95.

Ontvang 20 procent korting als je de Nest én de Desk Mat gecombineerd koopt. Kortingscode: tr20krt

Orbitkey Nest

De Orbitkey Nest is een ander nuttig product die je helpt bij het opruimen en organiseren van je thuiswerkplek. De Nest is een stijlvolle hardcase etui die is uitgevoerd met een lederen cover. Hierin kan je al je dagelijkse benodigdheden voor op kantoor of thuis opslaan. De Orbitkey Nest is daarnaast zeer praktisch ingedeeld, waardoor je spullen op een georganiseerde manier kan opbergen. En dat is handig, want hierdoor wordt het nooit een rommeltje in de Nest.

De Orbitkey Nest heeft daarnaast nog een handige functie; deze etui beschikt namelijk over een ingebouwde draadloze iPhone oplader! In de cover van de Nest is een draadloze oplader ingebouwd. Hiermee kan je altijd je Apple telefoon of airpods opladen. Dat komt altijd wel van pas!

De Orbitkey Nest komt in twee verschillende kleuren: ash (grijs) en zwart. De Nest is 240mm x 120mm groot. De binnenkant is 28mm hoog en de buitenkant is 41mm hoog. De Orbitkey Nest kost 109,95.

Georganiseerd en opgeruimd thuiswerken? Dat kan met Orbitkey! 24

Orbitkey Nest

Combineer de Orbitkey desk mat en de Orbitkey Nest

Als je echt een slag wilt slaan op het gebied van thuiswerken, dan combineer je het gebruik van de Orbitkey desk mat en de Orbitkey Nest. Met de desk mat ziet je werkplek er altijd netjes uit, terwijl je andere benodigdheden netjes opslaat in de Nest. Zo wordt het een stuk makkelijker om je werkplek georganiseerd en opgeruimd te houden. En daarmee wordt thuiswerken een stuk aangenamer.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.