Geen zin in stofzuigen? Neem een robotstofzuiger! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Geen zin in stofzuigen? Neem een robotstofzuiger!

Stofzuigen, dweilen, de badkamer poetsen, of andere klusjes in het huishouden. Bijna niemand vindt het echt leuk om te doen, maar je ontkomt er niet aan. Of toch wel? Met robots in huis kan je namelijk heel wat taken uitbesteden. Zo wordt het huishouden een stuk makkelijker! Ben jij het stofzuigen bijvoorbeeld helemaal beu? Denk dan eens aan een robotstofzuiger.

Geen zin in stofzuigen? Neem een robotstofzuiger! 15

Zoef Robot robotstofzuiger Anna

Robotstofzuiger Anna

Met een robotstofzuiger in huis kan je de ouderwetse stofzuiger in de kast laten staan. Klinkt dat ideaal? Dan raden wij de robotstofzuiger Anna aan. Deze robotstofzuiger is de ideale hulp in huis om de volgende redenen:

 • Deze robotstofzuiger is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening / app.
 • Met de app kan je bijvoorbeeld instellen wanneer de robotstofzuiger aan de slag gaat. Op die manier kan de robot ook aan de slag wanneer je niet thuis bent.
 • De zuigkracht van de robotstofzuiger is ook aanpasbaar. De robot kan hierdoor zowel heel stil of heel krachtig te werk gaan. Als je thuis bent tijdens het stofzuigen, heb je dus geen geluidsoverlast!
 • De robotstofzuiger weet precies waar die moet zijn. Dat komt doordat de robot automatisch een plattegrond aanmaakt van je huis. De robot maakt vervolgens op basis van deze plattegrond een schoonmaakroute. Die route voert de robot tijdens elke stofzuigronde uit. Ben je benieuwd naar waar de robot is geweest? In de app kan je de afgelegde route nauwkeurig bijhouden.
 • Deze robotstofzuiger is ook geschikt voor huizen met vloerbedekking en laagpolig tapijt. Met de borstels kan de robot het vuil goed verwijderen, waardoor je huis extra schoon wordt.
 • Deze stofzuigrobot kan zich daarnaast gewoon verplaatsen over een vloer die niet overal helemaal gelijk is. De robot past namelijk automatisch de hoogte van de wielen aan, waardoor deze zich gemakkelijk door het huis kan verplaatsen. Maar een trap op- of aflopen gaat natuurlijk niet.
 • Je hoeft ook niet bang te zijn dat je meubels beschadigd raken door de stofzuigrobot. De robot beschikt namelijk over sensoren die botsingen voorkomen. De robot heeft daarnaast ook sensoren die een val voorkomen.
 • Een andere variant van deze stofzuigrobot kan ook dweilen. Zo sla je twee vliegen in een klap; je hoeft niet meer te stofzuigen en niet meer te dweilen, klinkt ideaal!
Geen zin in stofzuigen? Neem een robotstofzuiger! 16

APP (met Google Assistent en Alexa)

Meer robothulp in huis?

Heb je meer hulp nodig bij het huishouden? Geen zorgen! Er zijn namelijk nog meer robots die je daarbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan een:

 • Robot grasmaaier; heb je een groot grasveld, maar weinig zin om steeds het gras te maaien? Wil je een strak gazon, maar wil je er niet al te veel moeite in steken? Dan is een robot grasmaaier echt iets voor jou!
 • Robot ramenwasser; schone ramen zijn altijd prettig, maar ramenwassen is niet bepaald het leukste klusje. Denk je er ook zo over? Dan kan je deze taak ook uitbesteden aan een robot ramenwasser! Een goede robot ramenwasser is daarnaast vaak multifunctioneel en kan naast ramen ook deuren, tafels en badkamers schoonmaken.
 • Stofzuigerrobot voor het zwembad; een zwembad in je achtertuin is pure luxe, maar in het onderhoud gaat stiekem ook veel tijd zitten. Zeker als de blaadjes beginnen te vallen, ben je steeds meer tijd kwijt met het schoonhouden van je zwembad. Gelukkig kan je die ook laten verwijderen door een stofzuigerrobot voor het zwembad. Dat scheelt een heleboel tijd en misschien ook wat frustratie.

Bekijk op Zoefrobot.nl alle mogelijkheden.

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.