Dit kan je verwachten van de iPhone 13 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit kan je verwachten van de iPhone 13

Wat kan je verwachten van de nieuwste iPhone? In dit artikel bespreken we alle geruchten die er momenteel rond gaan over de nieuwe smartphone van Apple. Ga jij er straks een kopen?

Voor fans van de Apple producten is september doorgaans een belangrijke maand, want rond deze tijd onthult Apple normaal gesproken de nieuwste iPhone en andere producten. De nieuwe iPhone 13 wordt waarschijnlijk ergens in de komende weken geïntroduceerd aan het publiek, maar op dit moment gaan er al flink wat geruchten rond over de nieuwe Apple telefoon. Lees meer hieronder over de belangrijkste geruchten!

iPhone 13, of toch een andere naam?

Na de iPhone 12 verwacht je normaal gesproken de iPhone 13, maar de nieuwe iPhone zou ook zo maar eens een andere naam kunnen krijgen. Dat heeft alles te maken met het feit dat dertien een ongeluksgetal is. Dus misschien dat Apple deze associatie wilt vermijden door een andere naam te kiezen. Dat is al vaker gebeurd in de geschiedenis van de iPhone. Zo kon je eerder bijvoorbeeld ook een iPhone X en een iPhone SE kopen.

iPhone 13 modellen

Een nieuwe iPhone komt normaal gesproken in verschillende variaties en formaten. Zo had je vorig jaar de iPhone 12, de iPhone 12 Mini, de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Volgens de geruchten was Apple erg tevreden over deze modellen en daarom kunnen we dit jaar dus dezelfde modellen verwachten in een nieuw jasje. Denk dus aan de iPhone 13, de iPhone 13 Mini, de iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max.

Bekijk ook:
Praten met politici en filosofen via Ai-technologie kan via deze website

Hoe groot is het beeldscherm van de iPhone 13?

Over de grootte van het beeldscherm van de iPhone 13 gaan ook genoeg geruchten rond. Waarschijnlijk zullen de modellen even groot zijn als hun voorgangers. Verwacht daarom een iPhone 13 met een 6.1 inch scherm, een iPhone 13 mini met een 5.4 inch scherm, een iPhone 13 Pro met ook een 6.1 inch scherm, en een iPhone 13 Pro Max met een 6.7 inch scherm.

iPhone geruchten

Geen kleine iPhones meer?

Dit jaar wordt er nog wel een iPhone mini verwacht, maar het kan goed zijn dat dit voorlopig de laatste “kleine” iPhone is. De verkoopcijfers van de mini vallen namelijk zwaar tegen. Apple lijkt daarom afscheid te nemen van de iPhones met een 5.4 inch scherm. Wil jij graag een mini iPhone? Dan is dit misschien wel je laatste kans!

Een betere camera

De iPhone 13 krijgt naar verluidt ook een betere camera. Dat is waarschijnlijk niet zo'n verrassing, omdat nieuwe smartphones regelmatig worden uitgerust met betere camera's. Het lijkt erop dat Apple dit keer heeft gewerkt aan de stabilisatie van de telefoon tijdens het fotograferen en filmen en de nieuwe iPhone schijnt ook grotere lenzen te krijgen.

Bekijk ook:
Samsung VS15A6031R1 - Jet 60 Turbo - Steelstofzuiger review

Een betere batterij

De batterij van de iPhone 13 is ook weer beter geworden. Alleen hoef je nog niet te dromen over een telefoon die langer meegaat. Het kan namelijk goed zijn dat de nieuwe iPhone – met nieuwe functies – minder zuinig is, waardoor je uiteindelijk niet echt zichtbaar vooruit gaat op dit gebied.

iPhone 13 prijs

De grote vraag is natuurlijk wat een nieuwe iPhone 13 mag kosten. De prijzen zijn nog niet bekend, maar wij vermoeden dat je voor en iPhone 13 minimaal 900 euro moet betalen. Een iPhone 13 mini is wat goedkoper, en gaat rond de 800 euro kosten. De iPhone 13 pro kost waarschijnlijk tussen de 1100 – 1200 euro en de iPhone 13 Pro Max schatten we rond de 1200 – 1300 euro in. Dat is best prijzig, maar bij Apple zijn we niet anders gewend.

Op de overzichtspagina van Vodafone kan je meer informatie vinden over de nieuwste iPhone.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.